Destek 230.000 Uridium Var Ne Yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Geminin Özellikleri Şu :
    26 LF3
    10 BO2
    5 İRİS 3 FLAX (İRİS BU HAFTA FULLERIM)
    PET 6 LEVEL (KAMİKAZE 2 , HAMMADDE 2)
    KALP VE CREDİLİ UÇUŞ DÜZENLERİ VAR
    ARGE 10

Şimdi ben şöyle düşünüyorum , aegis alırsam hem kapı için iyi olucak hemde tallon keserken dönmeme gerek kalmıcak..
    Sizden tavsiye istiyorum

2. murat1299

murat1299 User

bence aegis açıkartırmadan alın onun yerine 230k uri seni 17 arge yapar aegis alma onun yerine peti 8 lwl yap kami 3 al talon kesmek çocuk oyuncağı olur iris lf3 ve bo2 leri tamamladığında aegis olmasa bile kami 3 le rahat talon kesersin kredi ile alabileceklerini uri ile alırsan ilerde pişman olursun biraz sabret açıkartırmadan kredi ile al ben açıkartırmadan hem aegis hemde citadel aldım onlara vereceğim uri ilede arge yaptım gayette memnunum beklediğime çünki uri kasmak kredi kasmaktan daha zor

3. FairyMind

FairyMind User

Kardeşim tr3 te aegisi açık arttırmadan almak ne mümkün :p en aşşağı 800m

4. Aegis alıp gerçekten iyi kapı yapabileceğinizi düşünüyorsanız Aegis alın.Ben Zeta yapmanızı tavsiye ederim.Hem gelen Günlük Dosyalarıyla Ar-Ge yaparsınız.Hem gelen anahtarlarla LF4 çıkartma ihtimaliniz var.Hem de çıkan Uridiumlarla PET'e 3.Seviye Modülleri alabilirsiniz.

5. FairyMind

FairyMind User

Zeta yapmak istiyorum bende :) sanırım ilk irisleri fulleyip sağlam bir klana girmem gerekiyor.Palada çok kesim oluyor çünkü.

6. Pallladium şart tabi.:)Umarım isteklerinizi uygulayabilirsiniz.:)

7. FairyMind

FairyMind User

Teşekkürler :) bir sorum daha olucak aegis çok düşürüyor diyorlar saldırıyı doğrumudur ? Şu an besleme olmadan 4k civarı vurmaktayım aegis alınca ne kadar düşer ?

8. Yaklaşık 3200'e kadar düşebilir.Tabi lazer türünüze ve geliştirme seviyesine bağlı olarak değişebilir.:)

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer o düşüşün olmamasını istiyorsanız sonradan aegisin %5 vuruş arttıran elite tasarımını alabilirsiniz.

İyi forumlar

10. senberk99

senberk99 User

bo2 tamamla 60.000 uriye 5 lf3 al 50.000 uriye ve pet yoksa pet sonra da modulleri

11. FairyMind

FairyMind User

bo2 ticaretten tamamlarım sıkıntı değil..
    PET var :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.