230K uri ne yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve -!!!SLAYER!!!- tarafından 16 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kodlu gemide başladım oyuna 8 iris venom ve dımınısher var diroid uçuş düzeni yok normalde zeta dönüyorum sürekli 2 havoc var bugun 2 zeta daha açtım yarın bitiricem kalan uri ile ne yapmalıyım indirim paketim var

2. 150 k urı ıle burgu al 60 k urı kaldı ıse petine zeta bitirip petıne kamıkaze al 75000lik ve zeta yaparken vip alıp kamı kullan

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Burgu uçuş düzeni veya petiniz 8 seviye ise kamikaze 3 sizin epey işinize yarayacak bir modül olacaktır.

Veya dilerseniz uridiumlarınızı Zeta kapısın açmaya tekrardan harcayabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. KATALONYA

KATALONYA User

Kalan uri ile zeta yap :D indirim paketinde var hazır hem elitin birikir hem dosya hem anahtar. en son yorulursan arkadaşın dediği gibi bir burgu alırsın 105k uridiuma indirimin varmış vipte varsa 105 yoksa 112kya alırsın.

5. öyle düşünüyorum hesapladım bugun 84 k civarı yapıyor ortalama indirim ile normal açarsam 105 k
    yani kapı başına 21 k zarara onu düşününce kararsız kaldım ama sanırım zeta yapıcam bugun 2 açtım yarın da 3 açarsam 5 zeta dönmüş olurum çok işime yarar 2 havoc var büyük ihtimalle 8 olur 250 anahtar 500 dosya olur cuma zeus günü bekliyorum anahtarları o zaman açarım

KATALONYA bunu beğendi.
  6. KATALONYA

KATALONYA User

Ben kapı tacı olmadan hesabımla oynuyordum sonra gereksiz olduğunu düşündüm zeta yaptım 6 zetada havoçlarımı topladım darısı senin başına :D zeus günü açacağın anahtarlarla zeusunu toplarsın umarım lf4lerinde fullenir.