24 arge (kalın sıkma) mı ? Aegis mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -New~kinG- tarafından 26 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -New~kinG-

-New~kinG- User

380 k civarı urim var bununla argemi mi tamamlasam daha iyi gelişirim yoksa aegis mi alsam daha iyi gelişirim ?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gelişmekte olan gemiler için Aegis alınması gereken bir gemidir,almanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

3. Bence arge yapmalısın. Aegisi ticaretten alabilirsin.

4. Arge gemiyi güçlendireceği için şimdilik 24 arge iyi olur. Aegis iyi fakat arge daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Argen kaç bilmiyorum fakat sıfırdan başlayacaksan uri yetmeyecektir. Kalın sıkmak için 21 argelik dizilim var fakat 24 argeye göre dizmen daha yararlı olur.

Arge maliyeti;

5. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Arge hemen hemen tüm gemilere lazım. Ageis gemisi çok kullanılan bir gemi ama bana sorarsanız tam olarak güçlenmemiş ve geliştirilmemiş gemiler için vuruş dezavantajı dolayısıyla çok işlevsel bir gemi değildir.Benim fikrim argenin daha önemli olduğudur.

Keyifli forumlar.

6. bu oyunda en önemli etkenler sabır ve bilinçli hamleler yapabilmek.gelişmeniz için size öncelikle donanımı sağlam bir gemi lazım 24 argede kalın sıkmak gerekli olan arge dağılımıdır.bunun yanında orantılı olarak donanımında güçlendirilmesi şarttır.aegis gemisi kasılırken arge açığını kapatan önemli avantajları olması bakımından biraz daha elzem gibi görünüyor.bana göre acele etmeden dükkandaki indirim günlerini takip ederek almalısınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.