24 Arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 29 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Slm,
    24 arge dağıtıldıktan sonra veya arada baska yerlerede yetenek verdiğimizde 24 arge kalın sıkma özelliğini yitirmiyorum değilmi ayrıca 24 arge tamamladıktan sonra geriye 26 arge puan hakkımız kalıyor değilmi yanlış yapıp sıfırlamak istemem.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kalın sıkma argesi aşağıdaki gibidir:
    24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Buraya 24 arge kullandıktan sonra 26 arge daha kullanma hakkınız kalıyor tooplamda 50 arge kullanmış olacaksınız.

İyi Forumlar.

3. DaRRaB

DaRRaB User

Tşk ederim .
    Birsey daha sormak istiyorum karşı şirket bana vurduğu zaman kalkanım duruyor fakat DP nerdeyse bitiyor bazı durumlarda bu neden kaynaklanır bendenmı yoksa karşı tarafın kullandığı bir özellikmi.?

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Karşı taraf güve uçuş düzenini kullanıyordur.

Buradan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

5. DaRRaB

DaRRaB User

Çok sğl'un süper bi bilgi..

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz.

Başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyeceğim?

İyi Forumlar.

7. Merhaba,

Modumuzun dediklerine ek olarak Kalkan sıklığı argeside etkilemektedir eğer kalkan sıklığı argeniz yoksa DP daha fazla hasar alır, eğer kalkan sıklığı yaparsanız bu darbeye giden vuruşların çoğu kalkana yöneltilir.

İyi Forumlar

8. DaRRaB

DaRRaB User

Kalkan sıklığı şuan 4/5 bazen böyle oldukça fazla damage alıyorum kalkan varken dp düşüyor.Kimilerinin kalkanı hiç düşmüyor :)

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Modun dediği gibi güve uçuş düzeni kullanarak kestikleri için kalkan bitmeden ölüyorsun.Örnek vermek gerekirse gemi hasar oranın 80/20 yani hasarın %80 i kalkandan %20 si dp den gidiyor.Açıklaması adam 10 bin vuruyorsa 8 bini kalkandan 2 bini dp den düşüyor.Düşman güve ile dalınca bu oran %60 a %40 olur.Yani 10 binin 6 bini kalkandan 4 bini dp den iniyor.Bir taraftaki kalkan bitince diğer kalkanı çekiyorsun ve kalkanın dolu oluyor ama dp hala aynı miktarda kalıyor.Bu yüzden kalkanın olduğu halde dp önce bitiyor ve patlıyorsun;)

10. Merhaba,

Kalkanların geliştirmeleri de bu durumu etkilemektedir eğer full 16 level b02 takılı iseniz çok çok az bir miktar sadece dp ye gider.

İyi Forumlar

11. DaRRaB

DaRRaB User

Sğl sın güzel açıklamıssınız bu arada benim gemi hasar oranım 88/12 bu güve yaratıklarında da geçerlimi sadece karşı şirket oyuncuları içinmi? Birde ben karşı tarafa vurdugumda kalkanı hiç inmiyor elit mermi attığım halde ve üstü perde ile kaplanıyor o perde hiç inmiyor sanırım benim lazerden kaynaklanıyor 3 adet lf4 ve lf4 ün 1 tanesi 16 level gerisi lf3 diroitler full 16 level roket te 16 level

Son düzenlenen: 30 Temmuz 2015
  12. SORRYAGA

SORRYAGA User

Rica ederim.Evet yaratıklar için de kullanılabiliyor....

13. DaRRaB

DaRRaB User

Kalkanlarım B02 ve 14 levell şuan 515K kalkan vardı oldukça iyi damage aldım sanırım karşı taraf oldukça sağlamdı

14. Merhaba,

Güve dizilişine karşılık yengeç dizilişi kullanabilirsiniz.
    Alınan hasarı kalkana yönlendiren bir özelliğe sahiptir.
    Şayet sorularınız bittiyse konun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

15. DaRRaB

DaRRaB User

İzninzle birşey saha sormak isterim birisi bana vuruyor ve bende kalp diroit düzeni var anında diroit düzeni değiştirebiliyoruz ama değiştirdiğimizde yengeç düzene geçersek o düzenin etkisini kullabiliyoruz değilmi sadece görüntü değişip kalp düzenini kullanmaya devam etmiyor.

16. Merhaba,

Esatğfrullah, Tabii ki de sorabilirsiniz.

Evet o an yengece geçtiyseniz yengecin özellikleri etki edecek kalp ile bir alakanız kalmıyacaktır :)

Gerekli cevaplar verilmiş olup oyuncu isteği üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 30 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.