24 lwl görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _deliler_ tarafından 23 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _deliler_

_deliler_ User

arkdaşlar bugün 24 lwl oldum ve görev gidip görev tutayım derken görevler kilitliydi neden açılmadı yardımcı olurmusunuz

2. usta06

usta06 User

24 seviye görevleri derken sanırım 100 lük görevi kastediyorsunuz, onlar için Sessiz Sabotaj adlı görevi tamamlamanız lazım , 17500 Saboteur yoketme görevi yani, onun ardından 100 görevi sırasıyla yapmaya başlayabilirsiniz.

3. kardesm onlar görev zinciri 17lvldeki black light görevlerinin hepsini bitirmeden acılmıyor

4. _deliler_

_deliler_ User

100 lük görevler degil diyorumki 24 lwl bl haritası görevlerinden bahsediyorum yeniler sahipsiz sesler görev zinciri 15 görevlerinimi bitirmem lazım...

5. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Hangi görevlerden bahsettiğinizi tam anlayamadım. Ancak 24 seviye olduğunuz zaman yeni görevler gelmemektedir. 22 level görevlerinden olan "sessiz sabotaj" görevini bitirdiğinizde açılacak olan 100 yeni görev sizi uzayın en karanlık ve en bilinmedik köşelerine götürecektir.

Bu görevleri yapan üyelerimiz deneyimlerini ve tecrüblerini burada sizlerle paylaşmakta ve sizlere bu yeni macerada ışık tutmaktadırlar.

Ayrıca Karaşimşek ile gelen yeni görevlere buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. Sahipsiz Sesler görev zincirinin ikinci yarısındaki görevleri yapabilmek için sizden 24 seviye olmanızı ve ilk yarıdaki görevleri tamamlamanızı istemektedir. Bu şekilde ikinci yarının ilk görevini alarak Sahipsiz Sesler görev zincirindeki 60 görevin hepsini sıra ile tek tek yapabilirsiniz.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.