%25 + %25 oluyor mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin öncelikle. Ben geliştirmelerle ilgili kafama takılan bir soruyu yöneltecektim.
    Şimdi ben VIP üyeyim. İndirim Avantaj Paketi XL'yi aldığımı varsayalım. Öğe geliştirmede, toplamda indirimde %30'luk bir indirim alacağım demektir.
    Peki, aynı şartları, "geliştirme indirim saatlerinde" sahip olsam, toplamda %30 + %25 = %55'lik bir indirim olur mu?
    Olmazsa neden olmaz? :rolleyes:

Konu ile alakası yok ama yaw çıksın şu Kronos, Rick, Duy sesimizi! :mad:

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

sizde %30 indirim +25=55 indirim avantajınız olur gliştirme indirimi çıktığı zaman geçerlidir normal gunlerde indirim+vip %30 normal ındırıımınız devam etmektedır

Keyifli forumlar

3. selam,

bu olayı bende merak ediyordum ve vip+avantaj paketi fiyatı ile %25 indirim fiyatlarını karşılaştırdım, toplam indirimin %55 'e çıkıyor bayağı avantajlı hale geliyor.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

ewet baya avantajlı oluyor geliştirme indirimi günlrınde yarı yarıya gelıştırıyorsunuz
    kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.