25 Arge Dizilim Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BARANSEL- tarafından 17 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -BARANSEL-

-BARANSEL- User

Merhaba iyi forumlar . Ben şuan 24 argeyim . Kalın sıkma argesine göre . Sorum 25. argeyi neye koymalıyım hangi yolu takip etmem gereklidir . Daha fazla vurmak önceliğimdir . Teşekkürler.

2. BUKANN

BUKANN User

25 arge gemi fazla savaşamaz, bence öncelikle yaratık argesine dönmelisiniz 36 38 arge olduğunuz zaman savaş argesi dizersiniz.

benim önerim:
    gemi gövdesi I: 2/2
    depocu: 1/5
    kalkan enerjisi: 2/5
    yanıltma manevrası I: 2/2
    gemi gövdesi II: 3/3
    acımasız I: 2/2
    roket uzmanı: 2/5
    uzaylı avcısı: 5/5
    kalkan sıklığı: 5/5
    ayarcı: 1/5

25argeyi dağıttık, bundan sonra da ayarcıyı 5/5te yaparak 29 argede güzel npc kesersiniz. Prometheus sayısını yazmamışsınız ama Pro kasmak için bu dizilim çok iyi bence

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

@BUKANN üyemizin gösterdiği gibi bir Ar-Ge dağılımı yapabilirsiniz. Dilerseniz Buradaki konudan Ar-Ge demo uygulamasını indirebilir ve nasıl bir Ar-Ge dağıtacağınıza tablo üzerinde oynamalar yaparak daha kolay karar verebilirsiniz. :)

İyi Forumlar.

4. KuRaLSıZ

KuRaLSıZ User

Arkadaşlar Savaş Mayın Yaratık Ve ŞEref 50 arge nasıl o kadar oluyor ben tam bi şok oldum öyle bişey hiçbir yerde duymadım

ve sizde öyleyse resmi olarak anlatırmısın

5. Şu anlık ilerlemen güzel.
    Bildiğin gibi oyunda miss vurmamak çok önemli onun için sana şiddetle ayarıcıyı 3/5 den 5/5 yapmanı tavsiye ediyorum böylece miss vurma oranın ciddi bir şekilde azalır.

6. -BARANSEL-

-BARANSEL- User

Teşekkürler . Öneriniz banada mantıklı geldi . Ayarcıyı 4/5 yaptım . 5/5 yapacağım .

7. Rica ederim .
    Ben de böyle ilerliyorum şu an sizin gibi 25 argeyim ayarcıyı fulleyip devam edecem ben de.