25 defa kesmiş

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve MrWho tarafından 31 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MrWho

MrWho User

Arkadaş korkuttu da merak ettim ya şimdi görev yapıyorum talon kesiyorum adam haritada 27 kere kesmiş beni toplamda ben ne yapıyım görev de mi yapmıyım söyledim özelden ödül almıyorsun pushing yiyeceksin diye yok adam dinlemiyor görev de yapmıyak haritaya da çıkmıyak - utanmıyor bu kişi bide kurmay albay 9 ırıslı gemiye sıkıyor-şimdi ben bu adam beni 27 kere kesti diye pushing banı mı yiyeceğim yaratık kesmeye çalışıp görev yapmaya çalışıyorum diye? Kesin yer miyim? Yersem ne zaman yerim? Pushing hesap kapatma mıdır? Bunun geri alınması söz konusu olur mu? Haklarım nelerdir? Aydınlatır mısınız?

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Pushing Sistemi hakkında detaylı bilgilere buradan ulabilirsiniz.Aklınıza takılan başka bir soru yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. MrWho

MrWho User

Pushing resetle mi gelir, skylab da geliştirmeye basarsam süresi işler mi 14 günde bari bi lvl aldırayım diyorum seprom rafinerisine:rolleyes: bu arada vizeler yaklaştığı için önemsemiyorum yoksa haklı olmama rağmen pushing yiyorum bunu normal zamanımda olsa arkasına düşerdim:mad:

4. XabLe

XabLe User

boş zamanlarımda seprom atıp 1-3 te bot falan kesiyorum aynı kısıyı 10 kere kestıgımde oluyo mesela gecen hafta bı bot sureklı yanımda dırılıyodu bende kesıyodum pussıng ı ılk defa duydum ban yermıyım bu durumda odul vermesede kestıgım gemıye ıslıyo dıye oylesıne kesıyodum ban yermıyım sımdı bende ?

5. Pushing sistemi ile çok bilgi verilmiyor ama yeme ihtimaliniz var. İsterseniz bu durumu support'a danışın.

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Pushing cezaları Support Ekibi'ne bildirim yapılması sonrasındaki incelemelerde pushing olduğuna kanaat getirilirse verilmektedir. Bu cezadan kaçınmak adına bir gemiyi ödül vermemesine rağmen kesmeye devam etmemenizi öneririm.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* ve Krios bunu beğendi.
  7. MrWho

MrWho User

Seprom rafinesini gelişir mi bu süre de ban yesem de yemesemde merak ettim bak bunU
    Cevaptan sonra kitleyebilirsiniz

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Oyun hesabınızın banlanması durumunda hesabınıza giriş yapamazsınız. Yani mevcut geliştirme varsa devam eder ve biter ancak giriş yapıp yeni geliştirme gerçekleştiremezsiniz.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)*, .Paradoks. ve MrWho bunu beğendi.