25. Gün LF4-Hiperplazmoit

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Ancasın1 tarafından 30 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ancasın1

Ancasın1 User

Benim 2 tane LF4'üm vardı, 25. gün bonusu olan bu LF4 ile 3 tane olmuş olması lazımdı ama bu gelmedi; hala 2 tane LF4'üm var. Yardımcı olur musunuz nedendir?

İlave : Oyuna her gün girdim

kupsan bunu beğendi.
  2. kupsan

kupsan User

aynen öyle benimde aynı sorun oldu şuan. 25. gün lf4 hiperplazmoid ve oil gelecekti ama yok. Takvim yenilenmiş ve 1. gün ödülünün üzerinde tik var

3. evet tuhaf bir şekilde bana da öyle oldu

kupsan bunu beğendi.
  4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili şikayetiniz için bizim herhangi bir şekilde kontrol etme hakkımız yoktur rica etsem Support ile iletişime geçebilirmisiniz ? En kısa sürede sorununuz çözülecektir. Support ile Nasıl İletişime Geçerim S.S.S Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Ancasın1

Ancasın1 User

Tamam gönderdim, umarım çözülür. Verecekleri cevabı sorun yaşayan yukarıdaki diğer 2 arkadaşla da ve aynı sorunu yaşayan başkaları da varsa buradan paylaşmam için konu açık kalsın olur mu?