25. Gün Ödülü Silinmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ]KARANLIKLORD[ tarafından 3 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. geçen ayın 25.gün ödülü olan Lf4HP yi envanterimden almışlar sadece ben değil çoğu kişiden supporta yazdım diyorki aktif olmayan bi geminizde unutmuşsundur diyor oyalıyor beni halbuki silahlar bölümünü seçincede gözükmüyor amele gibi boşuna mı girdim ben 25 gün madem geri alcaksınız

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu sorunu başka yaşayanlar var ise bu konuya yazsınlar durumu görelim.

İyi Forumlar.

3. supporta 2.kez mesaj attım ve 2 adet hplf4 ümünolduğunu söylediler fakat hangarda envantere baktığımız zaman hala 1adetlf4hp acaba bi bug felanmı yardımcı olun

4. uzaylı48

uzaylı48 User

başka geminin içinde unutmuşssundur hepsine bak teker teker

5. [​IMG] görüldüğü gibi 1 adet

8Y1O5V.png

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Şubat 2018
  6. Aria

Aria User

Dostum, seyir defteri var. Gelen ürün orda yazıyordur. Ödülü aldığın güne git, seyir defterinde o güne ait bir girdi yoksa, fotoğrafını çek. Support yolla, telafisi edilir, ütüne üstlük sen, 25 gün ödülünü almadığın gün bunu yapmalıydın. "Dün" konu açılmış. Yeni takvide, 4 gün geçmiş. Siz telafi istiyorsunuz.

Burası forum, burada bug varsa bildirilir, hata varsa öneri verilir. Diğer türlü hiçbir çözüm alamazsanız. Ayrıca günlük girişin gelmemesi gibi bir durum hiç duymadım. Binlerce oyuncuya geldi. Size gelmemesi imkansız. Tabi ki, bu bir "js" kodu sorunu olabilir. Rest gelip, almamış gibi de göstermiştir. Falan filan, support yazın, seyir defterine bakın. Ürün yazıyor mu, tüm gemileri sıfırlayın. Gelişmiş ekipmanlara bakın. Yoksa, hata olmustur.

Örnek;
    Patlayan irislerinizi, support verir. (Cpu hatası vb durumunda.)
    Kupon girdiniz ödül gelmedi. (Seyir defteri ve kupon girdiyi fotoğraflar support atarsın telafi yaparlar.)
    Aldığınız ürün gelmedi. (Seyir defterini çeker, support size iade yapar.)
    Parayla uri ve ürün aldınız gelmedi. (Telafisi dekont ve ürün yazarsınız sistem iade yapar.)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Şubat 2018
  7. adminler ben 4 gündür açık artırma veremiyorum yeni açık artırma güvenlik sorgusu koymuşsunuz doğru olanları işaretliyorum hala yanlış diyor güvenlik sorgusu yanlış diyor yani 4 gündürmü ben her saat yanlış giriyorum bu konuya bir el atarsanız sevinirim gemi dizecem droit alacam alamıyorum

KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  8. merhabalar

Bu konuda herhangi bir hata mevcut olabilir. Buraya yazmadan önce supporta ticket açmanız gerekiyor. Bu konuda buradan size biz bile yardımcı olamayız.

Shadow.sword bunu beğendi.
  9. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Söylediğiniz şeyler doğru fakat sadece bu kısım yanlış. CPU hatası olsada olmasada support 1 defaya mahsus iyi niyet göstergesi olarak oyuncunun irislerini geri verir.

İyi forumlar.

10. arkadaşın dediği doğru bu forumu okuduktan sonra hemen kendi gemimim hangarını kontrol ettim vede 25. gün için verilen f4ün şimdi olmadığını gördüm yani verilen ödül geri alınmış nedense ayrıcada hiçbir sebepde gösterilmemiş ve support neden sorumuza cevap vermiyor

11. ya ödül verildi 2gün sonra geri alindi o yüzden 4 gün geç farkettim defalarca ticket attim.

12. [rüya]

[rüya] User

aynı sorun bendede var lf4 verilmemiş..
    25.01.2018 - 13:14[​IMG]Günlük giriş bonusunu 25 gün için aldın.
    ama lf4 yok maalesef..

13. Merhabalar

Söz konusu problemin görsel bir sorun olduğu tespit edildi. Biz sizin kayıtlarınıza baktığınızda göremediğiniz malzemeleri görebiliyoruz. Bu sorun kısa süre içerisinde düzeltilecektir

ABUZİTTİN™PENSE bunu beğendi.
  14. inşallah düzelir ben de almış olarak gözüküyorum ama yok malesef ayrıca kupon kodu vardı dosupersunday diye pazat günü girdim hata verdi neden acaba yararlanamadım etkinlikten

15. @-TypHon- modum bu konu ile açıklama yapmış ve sorunun yarın düzeleceğini açıkladı. En azından ben okuduğumdan onu anladım

16. [​IMG] bugün itibari ile dosupersunday kodu çalışyor ayrıca lf4 ler geri geldi.

17. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

LF4 ler geri geldiyse konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

18. konu kilitlenebilir sağolun