25. Gün Ödülü ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 20 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lllecelll

lllecelll User

ayın 24nde vip alsak 25. ödülü alabilirmiyiz?

2. evet alırsınız

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Başlığınızı gerekli şekilde düzenledim.

25. güne kadar sorunsuz bir şekilde atlamadan geldiyseniz, VIP paketini alırsanız ödülünüzü alabilirsiniz. Sadece 25. Güne girdiğinizde VIP Paketinizin olması yeterlidir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

lllecelll bunu beğendi.
  4. lllecelll

lllecelll User

teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir.

5. ateistkeci

ateistkeci User

25. gün akşama doğru (Mesela saat 8-9 gibi) Premium alıp sonra oyuna girersen gelecek ay içinde Premium ödülünü alabilirsin veya 1 gün girmezsen de yine aynı şekilde 2 aya da yayabilirsin:)

6. lllecelll

lllecelll User

vay :eek: bende bunu merak ediyordum. ee 1 gün girmeyince geride kalmıyon mu?

7. ateistkeci

ateistkeci User

Şöyle şimdi 24. gün oyuna girmeyip 25 Nisan'da 24. günün ödülünü alacaksın sonra ki gün yani 26 Nisan'da Premium alıp oyuna gireceksin böylece 26. günde 25. gün ödülünü ayrıca Premium ödülünü almış olacaksın gelecek ay her gün girersen oyuna 25. gün ödülünü alabileceksin yine Premium ödülüyle :)

lllecelll bunu beğendi.
  8. big_boys59

big_boys59 User

Birşey socam 25,günde şimdi geliştirilmiş lf 4 veriyor ya onu şimdi VIP olmadan alamıyormuyuz?

9. Hiperplazmoit lf4 ü vipsiz alabiliyorsun yalnız vip olmadan oili alamıyorsun.

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Alabilirsiniz sağda sarı kısımda olan bonusu alamazsınız sadece.
    Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.