25. Gün Oil [Çözüldü]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 5 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 25. günde premium ile birlikte 150 Oil verecek diye vip çektik nedir bu şimdi takvim degişmiş bizim oiller ne olacak?

2. CyberCOB

CyberCOB User

3. Oil için karantina dönenlerin isyanına karşılık yapılan bir şey herhalde. Zira hiç bir mantıklı yanı yok bu durumun. Umarım yakın zamanda iyi bir açıklamayla karşılığını alabiliriz.

4. +1 !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2018
  5. ogulcano67

ogulcano67 User

böyle saçmalık olamaz.25.gün de gelen oil ve etkinlikle yapacağımla 450 oil olacak ve cyborg alacaktım.Oyuna para yatıran veya vip çeken biri değilim.Ama bir vip çekeyim dedim dün cyborgu almak için.Ve karşılaştığım durum bu.Artık 2 seneye takvimden gelen oillerle cyborg alırım onuda nerflersiniz.Dalga geçmeye devam edin DO!!!!

6. Hata olmuştur büyük ihtimalle düzeltilir sakin olalım hepimiz boşuna vip çekmedik ya

7. ogulcano67

ogulcano67 User

inanıyor musun gerçekten değiştireceklerine?

8. Bende şimdi girdim şok oldum neden böyle birşey yapılıyor takvim bu belirlerain önceden durur bunu bir sonraki ay yapın ne olmuş yani mod lar lütfen bir geri dönüş sağlayın herkes şuan agrasif durumda

9. Takvimde 25. Günde 150 oil ödülü alabilek için tıkla vip al yazıyor mu yazıyor bizde sözleşme gibi tıklıyoruz satın alıyoruz daha ötesi var mı? :)

10. gercekten inanılmaz bir olay, bunun için vip satın aldık şu hale bak.. yazık..

11. moonn

moonn User

12. xalezeus

xalezeus User

oil için vip çekiyoz ama bugünkü duruma bak !!

13. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Yeni içeriklerin gelmesi ile birlikte takvim değişmiştir.
    Bu konuda yapılacak bir durum yoktur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2018
  14. ogulcano67

ogulcano67 User

pek inanmıyorum değiştireceklerine ama inşallah senin dediğin gibi olur.

15. ogulcano67

ogulcano67 User

bakın dediğim gibi oldu.Aynı eski darkorbit.Önceden bilgilendirmeden yapılan değişiklikler :):):):):):):)

16. ♣ONUR♣

♣ONUR♣ User

acıklama süper modumiçerikler degişmiştir bu durum için yapılacak birşey yoktr vay be

17. yazıklar olsun yazıklar 150 oil kaç aydır bekliyorduk

18. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Bir söz var ; "Toplumlar layık oldukları gibi yönetilir" diye , demek ki bize de bu layık..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.