25. Gün Oil [Çözüldü]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 5 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5 aydır oil bekliyoruz herkes cyborg almış bizim yok 150 oili istiyoruz böyle bişi yok yaw hayalleriyle oynuyorlar herkesin oyunu bıkacaz illa

bu oili 5 aydır bekliyorum daha bir çok oyuncu bekliyordu 5 6. günde bu takvimin değişmesi olamaz hayalleriyle oynadılar herkesin bu gidişle oyuncu sayısı azalacak

konu açtık buraya taşımışlar şikayetlerimizide gizliyorlar artık bıktıkkkk

Son düzenlenen: 5 Aralık 2018
  2. Merhaba ben sırf takvimden gelen 150 oil i almak için vip çektim ama ne yazıkı takvim degişti şimdi ne olacak arkadarşlar ya paramı verin yada oil imi sırf sayborg için tasarım bile aldım şaka gibi

3. Wiesn

Wiesn User

bende sırf onun için gittim vip aldım, olduğumuz rezilliğe bak ayıp ayıp

4. laasszer

laasszer User

vip çekiyoruz ve takvim değişiyor.bundan sonra vip çekmek yok.

5. böyle bir şaçmalık olamaz insanları keriz mi zannediyorsunuz siz

6. arkadaşlar suporta çökün yogun tepki olursa belki değişir fikirleri

7. aylardır bekliyoruz 150 geldi sevindik 5. 6. günden sonra takvim değişmesi bizle dalga geçilmesi anlamına geliyor yazıklar olsun

8. oyuna ara vermiştik bütün millet aldı cyborgu hatta 3 gemiyide aldılar, biz daha cyborg bile alamadık ve oil gelsin diye 4 gözle bekliyoruz tam geldi değişiyor bu cyborgun hammerclawın tasarımı beni ilgilendirmiyor tekrar getirsinler 150 oil yoksa vallahi vaz geçicez oyundan

9. fbdelisi10

fbdelisi10 User

Gençler oil ile ilgili açıklama geldi. Yalnış anlamadıysam ayın 15ine tekrar koyacaklarmış.

10. fbdelisi10

fbdelisi10 User

Discord sunucusuna bakın açıklama yaptılar. Tekrar ekleceklerini yazmışlar.

11. _01_

_01_ User

neyse ki tr moderatörleri oyuncularını sallamasa da farklı dil ve sunucularda yapılan eleştiri ve yorumlar dikkate alınıyor, 21. güne 15 yerine 165 adet ekleneceği hakkında dc de açıklama yapılmış allahtan yazılımsal anlamda yönetim sizde değil.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yapılan açıklama ile 21. gün ödülüne 150 oil eklenceği ve bu sayede 21. gün toplamda 165 Oil kaznacağınız açıklanmıştır.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.