25.Gun İndirim Suresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kankırmızı77* tarafından 31 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Merhaba
    sayın modum bu ayın 25 gun ard arda giris bonusunda indrm kodu var %25 bu ındırım bizde olan indirimle toplanyrmu yoksa suresimi uzatlyr yani 5 gunluk ındırımım var bu 25.gun de verile indirim bunun suresinimi uzatyr yoksa ilave indirimi kazandryr bana ? PREMUM+BENİM indirimim + sistemin indirimi = %55 mi olacak yoksa %30 olarakmı kalyr ?
    hızlı resimde takvım var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2018
    yasin01 bunu beğendi.
  2. yasin01

yasin01 User

:D ben bu filmi biryerden hatırlıyorum

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Daha öncede bu sorunu yaşadık.Ayrı bir indirim değildir.Olan indirim paketiniz var ise üzerine eklenecektir.

Keyifli oyunlar dileriz.

4. darkorbit ekstra indiirim vermiyor artık. parayla çektiğimiz indirim misali buda

5. 11 hafta değildir herhalde:D

6. thınka

thınka User

11 haftamı

7. Mcqeen

Mcqeen User

Bence 1 haftadır o :(

8. Eski

Eski User

''1 adet 1 hafta boyunca dükkanda %25 indirim'' olduğunu düşünerek arkadaşların fazla iyimser olmaması gerektiği kanaatindeyim :D

9. %55 olsun, ***-*** açık net.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2018
    uzaylı48 bunu beğendi.
  10. KANUN

KANUN Guest

Nasıl bir ahlak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2018
  11. ahlağı bırak yarıldım ortadan ikiye forumda ilk kez görüyorum böylesini :D

12. Merhaba,
    Benim Anlamadığım nokta sayın yetkiler bu takvimde yer alan %25 indirimi
    Bizde olan örnek verirsek diğelim ki bizde Vip + İndirim Avantaj Paketi var toplamda %30 indirim, bulunursa ayın 25 de gününde bu indirim üştüne eklenir mı yani %55 olaçak mı yoksa normal olarak aynı %30 devam edeçek?

13. uzayl80

uzayl80 User

günlük giriş yerini iyi oku prem üyelerine 25 gün sonunda yazan 1 hafta boyunca indirimli oluyor

14. İyi okudumda Arkadaşlardan sorduğuma kadar 25 gününde normal avantaj paketidir diyorlar yani ek bir indirim değildir ben sanmıştım ki bizde olan %30 ile %55 olaçak diye.. :(

15. nasıl dolandırdılar :D % 55 olacak diye 1 ay deli gibi uri kasanlar mı dersin %400 de uri çekenlermi dersin ne bilim yalan yoldan kazandıkları her kuruş çoluk çocuklarının boğazından nasıl geçti onada anlam veremedik :) artemisten telafi istedik oda yok ;)

16. titans___

titans___ User

arkadaş başka bir yerde bana haksızsın diyorsun bu çar satın almış ban yemiş 30 gün orda bana haksız sın demişsin sana sormadım ben gördüğümü söylüyorum oyunda cm admin chatden neden kaldırıldı demekki hileciler admin cmlerden çok ıkyormuş oyunda ban alanlar oldu olmadı değil fakat uzun süre millet botda oynuyor hatta chatde sen benim kim oldumu bilyonmu 50 çarım var bu oyunda diyorlar program beceriksizleri ne zevk alyorlar diyorum sadece ve ban alsa 1ibci sıradakilerden ban alanlar olsada şimdi horozlanan lar azaldı chatde cm ve adminler kalktıkdan sonra sesleri kesildi tr3dekilerin

17. nasıl anlıyorsan öyle :)

18. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Ahlak güzeldir.

Lafa bakılmaz . Konuya gerekli cevap verildiğinden ve amacı dışına çıkıldığı için kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.