250 000 uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXxDARKHASxXx tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15 tane elit hız
    15 tane 10 k lık kalkan
    aegis-golihat çift hangar
    lf3ler ful ırisler ful
    güve-kıskaç-kalp uçuş düzenleri var
    pet var kami 3 + vip + hammadde toplayıcı 3 seviye var 2 tane radar 2 . seviye var
    açıktaki goli tasarımlarının hepsi var
    arge 14
    sizce bu uriyle ne yapmalıyım ben biraz venom,aegis elite tasarımı ve bariyer uçuş düşünüyorum ...

2. Bence Ar-Ge'yi kalın sıkmaya göre ayarlamak için bu Uridium ile Ar-Ge basmalısınız.

3. 21 arge yap kalan uri kutu açabilirsin yada iris gelişitrme

4. arge pek yapamam gibi seprom rafinerisi pek gelişmemiş benim bu arada %30 indirim var viple beraber bende ona göre ...

5. skylabı ful geliştir ve arge bas bence arge çok önemli

6. selam öncelikle skylabı geliştirin sizin için 2. öenmli olan arge arge yide zeta yaparak kasabilirsin hem bu arada irislerine havoçta düşürebilirsin kapı gayet bonkör 50 arştırma dosyası ve 25 gnimet anahtarı veriyor . nasıl olsa yüzde 30 indirimin var şansında varsa 80 k uriye bile kapıyı açarsın.bu arada kapıdan gelen anahtrlarıda açıp apis veya zeus parçası toplayabilrsin sana öerim bu zeta sana iyi gelecek :D:D:D

7. uriyle kapı işi sıkıntı şanş olsada bi takılırsa 250 k ya bile açamayabilir

8. aynen dediğim gibi şans işi

9. CİLΛ

CİLΛ User

ganimetle lf4 yada goli tasarımı düşürebilirsin ( bana hiç gemi tasarımı düşmedi ama düşebiliyomuş )

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argelerinizi 21 veya ayarlayıp kalın sıkmalısınız.Bol bol Zeta kapısı yapıp Havoçları tamamlamalısınız.Ödül olarak alacağınız anahtarlarla açacağınız sandıklardan LF4 bukma şansınızda olacaktır.

Venom ve ageis elite tasarımlarını kredi ile alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.