250.000 uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^#^istilæcı^#^ tarafından 24 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

pet aliyimmi

1. al

oy sayısı 2
    66,7%
  2. alma

oy sayısı 1
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Simdi ben 250.000 uridium cektim gemim goliaht. 12 lf3 Gerisi lf2 5 Bo2 Gerisi bo1 6 elit hiz. 7 flax 1 iris. 5 arge. Pet yok. %25 indirimide araya katarak sizce ne almaliyim birde pet aliyimmi

2. arge yap biraz vip al pet ve kamikaze 3 al
    kamikaze 3 için de peti önce 8 level yapman lazım onu da görevlerle yapabilirsin ancak 80 milyon tp kasarsan pet açıkken, 8 level olur kamikaze 3 75 bin vuruyor öyle daha rahat kasılırsın

3. Kardeş benim sana tavsiyem full lf3 full iris olana kadar cubiden çıkma cubi grubu yoksa kristallon kes skylabtan hammade yolla sat sadece pet al 1.seviye 2.seviye modüllere para harcama pet 8 level olunca kami 3 alırsın oto hammadde 3 alırsın alabildiğin kadarda 3.seviye radar protokolü alıp palladium işine girersin kapı yaparsın online sürene göre 1veya 2ayı bulabilir bu süreç tabi serverda açık arttırma fiyatlarınada bağlı olarak :)

4. cevbın için teşekkürler buna dikkate alıcam

bu uridiumu nasıl harcamak için tavsiye istemiştim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Şubat 2015
  5. capcalm

capcalm User

pet alma suan icin daha gerekli onceligi olan itemlerin eksik onlari fulle ama sade irisleri al 4 tane alibiliyosan al gerisinide argeye ver

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.