250.000 urilik tasarımlara yetenek eklentisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni eklentiler gelsinmi?

1. Gelsin

oy sayısı 7
    50,0%
  2. Gelmesin

oy sayısı 4
    28,6%
  3. Değişebilir (Gelsin)

oy sayısı 3
    21,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bi arkadaşımız solace için yeni eklenti konu açmış bende diğerleri içinde düşünüp bu konuyu açtım.

Sentinel saniyede %0.5 darbe puanı yenileyebilir. (En fazla 1500-2000 civarı olur)
    Spectrumun vuruşu artabilir. Yetenek açıldığında kendi lazer hasarı inmeyebilir.
    Venom diminisher yeteneğinin %30unu kullanabilir.
    Diminisher venom yeteneğinin %30unu kullanabilir.

Değişebileceğini düşündüğünüz varsa lütfen söyleyin.

Son düzenlenen: 19 Ağustos 2014
  2. Ancasin

Ancasin User

Bu hesaba göre sentinelin 30.000-40.000 darbe puanı olduğunu mu sanıyorsun gerçekten? Spektruma olumlu/olumsuz birşey diyemiyorum. Diğerlerine ise bir geminin özelliği başka gemiye karıştırılmamalı veya eklenmemeli bence daha başka birşey olabilir.

3. hesabı yanlış yapmışım düzeltiyorum

4. Ancasin

Ancasin User

Sentinel bölümü fena olmadı şimdi :) Diğerleri hakkında da yukarıda yazdığım gibi düşünüyorum :)

5. Ben şöyle düşündüm Mesela ben venom yeteneğini severim ama diminisherin görünümünü severim o anlamda %30 olarak kullanılabilir diye düşündüm :)

6. Tek bir fikire yoğunlaşırsan o fikrin gerçekleşme ihtimali artar. Spectrum zaten yeteneği açınca çok zor kesiliyor bir de üstüne bu gelirse vay halimize. Şuanda yazmış olduğun hiç bir eklentiye katılmıyorum, bu halleriyle zaten güzel bence.

7. fikir senin spectrumun vuruşu artabilir sadece

8. -solo2008-

-solo2008- User

onun yerine spectrumada sentinel yeteneğinin %25 yada %30 kullanımı verilebilir

9. Prophecy

Prophecy User

Bence değişemeliler ama oy kullanmıyorum şimdilik

10. Yetenek tasarımlarının hepsini topladın, gemiyi elit cephaneyle doldurdun, elit ekipmanı tamamen geliştirdin gemiyi sıralamaya soktun, VS hayatına başladın yetenekler az geldi arttırmaya kalkıyorsun ? Olduğu gibi kalmalı -1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.