250k uriye yarasa+burgu+wenom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 10 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Merhaba arkadaşlar
    Benim söyle bir düşüncem var; biliyorsunuz ki cuma günü olacak yayında %30 indirim kodu veriliyor oradan kod alıp kendim de %25lik indirim kodu çekip yarasa burgu ve venom almayı düşünüyorum.Siz ne dersiniz karlı bir alışveriş mi?

2. Geminin durumlarını bilmiyoruz, ekipmanların ne, amaçların ne ? Baskın yapacak durumda mısın kapı mı yapmak istiyorsun, npc mi keseceksin bunlardan biraz bahsedersen daha iyi öneriler verilebilir. Ama ne olursa olsun ben venoma uri vermemen taraftarıyım. Keza eksiklerin olduğunu varsayarak bir örnek vereyim. Zetaya bassan kapı açılana kadar hem elit cephanen birikir, hem kapıdan havoc gelme ihtimali var ve oradanda elit mermi ve yeşil anahtar gelir. Bu yeşil anahtarlardan tasarım çıkma olasılığı baya yüksek. Havocların full olduğunu ve zetanın senin için avantajsız olduğunu varsayalım, yinede dükkanda yeşil anahtara indirim gelmesini bekleyip yeşil anahtar alarak LF4 gününde açarak LF4le birlikte tasarım çıkartabilirsin. Yani doğrudan tasarıma uri vermek biraz israf. Ama dediğim gibi ekipmanlarını bilmediğim için böyle bir yorum yapıyorum. Her şeyin fulldür geliştirmelerin tamamdır bir şey diyemem istersen gidip enforcer- bastion'u uri ile alabilirsin :D

Özet : Venoma uri harcama.

3. İlk olarak dünü yayında çekiliş yapıldı ve aynen devam edilebilir. Bu yüzden %30 indirimi almanız çok zor.

Yarasayı aldıktan sonra arge ekipman gibi daha önemli eksikleriniz varsa onlara yatırmanızı tavsiye ederim.

4. yarasayı nereden almayı düşünüyorsunuz.

5. userqq

userqq User

Yarasa 19 ekimde etkinlik ile gelecek.
    Aslında eksiklerim var ve en önemli eksiğim arge 12 argeyim yarasayı kesin alacağım sizce yanında burgu almalı mıyım yada güve de olabilir.
    Ekipmanlarım 8 iris, 1 havoc, 2lf4 gerisi full ve 12 argeyim baskın yapacak durumda olduğumu sanmıyorum genelde cubide kasılırım birde iyi bir klan bulur bulmaz pallaya başlayacağım zeta için.Tasarım uri israfıdır diyorsunuz yani ona vereceğim uriyi argeye vereyim mi?Peki dro düzenlerini almalı mıyım burgu için erkenmi sizce onu cubide kullanmayı düşünüyordum.

6. Arge daha önemli olduğu için yarasadan sonra argeye başlaman iyi olur.

7. Burgu bendede yok almayı düşünüyorum dolayısıyla bir fikir sahibi değilim, olmazsa olmaz diyebileceğim kalp,elmas ve güve uçuş düzenleridir. Bu üçünden herhangi biri yoksa önceliğinizi bunlara çevirmenizi öneririm. Yarasa ve burgu aynı anda gereksiz masraf gibi duruyor, tercihinizi ya yarasa ya burgudan yana kullanarak kalan uridiumu argeye veya dediğim gibi zeta yada yeşil anahtardan yana kullanabilirsiniz. Ortalama 600 yeşil anahtardan 5 tasarım çıkmaktadır. Buna göre hesabınızı yapıp diğer tasarımlarınız mevcutsa venom şansınız yüksek olduğu için tercihinizi anahtardan yanada kullanabilirsiniz.

8. userqq

userqq User

Teşekkür ederim güveyi en yakın zamanda alacağım ama elması düşünmüyorum pek ısınamadım zaten sabım bol bence gerek yok ben o zamam yarasa alayım burguyu daha sonra düşünürüm geriside argeye 24lük kalın sıkmaya :)
    Konu kilitlenebilir.

9. aries123

aries123 User

Geri kalan urin 24 yapmaya yetiyomu diye hesabla istersen belkide 21 de kalır 24 e yetmezse 21 e gore diz argeni daha sonra 24 yaparsın.

10. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.