-25k ve -30

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba 2 sorum var
    1 ben bana sıkan eııclıler kesiyorum - 25k yiyorum sekiden - 1k yerdim nasıl ole olurum gene
    2 pet tamire 2 kere hızlıcana basınca pet 1 kez 30 uri alcagına 2 keere hızlı basınca 2 kez -30 uri verio sistem otomatik o -30 uri geri verirmi

2. Merhaba ,

1- Katlanarak arttığı için sonrakilerde sürekli olarak artar.

2- Hızlı basınca 2 kere 30 uridium kesiyor yani 60 uridium mu kesiliyor ?

İyi forumlar.

3. 2 cevap evet cm yani şoyle
    -30 uridum kazandın.
    -30 uridum kazandın
    1 soruda ne kadar ara versem standarta duşer

4. Merhaba ,

İlk soru için Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır. Ayrıca hangi durumlarda - şeref puanı alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Pet ile ilgili durum için anlaşılır olarak yazarak gerekli bilgilerinizle support'a yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. kıyamet modum mesele aceleden tamir basınca 2 kez bu sefer ust uste - 30 uri verio
    support ugraşamam 11 sate bir mesaj son bir soru grup hakret yedim foto aldım atım support kaç gun ban yer

6. coder545

coder545 User

bana da olmustu supporta yazdim uriyi geri aldim ama kabahat oyuna degil bana patladi aldigim mesaj bu

Selam ,

lütfen dikkatli olunuz 600 uridiumunuza iade ettim ama bu sizden kaynaklı bir hata mausunuza sürekli tıklamayınız bir şekilde bug yapmışsınız..

Saygılarımla,

muhtemelen butona tikladikca uri gidiyo ve degisme sureside yavas , tamir butonu normal butona donusene kadar biz bir daha basiyoruz yine uri gidiyo

7. Merhaba ,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

Siz durumu anlaşılır olarak support'a yollayınız. İnceleme sonrasında gereken birşey varsa yardımcı olacaklardır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.