260k uri !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RaViper

RaViper User

15 lvl tr6 oyuncusuyum. geminin özellikleri şöyle goli 31 lf3 16 bo2 full hız jenetörü 8 iris 8 arg. 2. hangarda spearhead var ama henüz boş. palaya başlayacağım. akşam x3 de uri çekeceğim yalnız o uriyle napacağıma karar veremedim 225 bin uri alacağım bende de 35k uri var toplam 260 bin uriyi sizce en yararlı olacak şekilde nasıl harcamalıyım ? Bide yarasa uçuş düzenide var ve aegise geçmek istiyorum sizce ne yapmalı nasıl bi yol izlemeliyim ?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Şuanda geminiz lf4 yakalamak için aday ayrıca bu esnada apis ve zeusta yapmalısınız bunun için anahtar alıp zeus gününde kutu açmayı deneyiniz. Zeus gününde hem apis hem zeus hemde lf4 yakalayabilirsiniz. Tabi bu uridium bunun için az kalır :) İleriki planınız uriğdium kasıp anahtar almak, biriken enerjilerlede zeta yapmak olsun bence. VİP oyuncusu iseniz, aynı zamanda PET ve kamikaze 3 modülü alıp hızlıca kasılabilirsiniz( kamikaze 3modülü pet 8.seviyede satışa açılır).

Keyifli Forumlar

3. RaViper

RaViper User

Papatya modum teşekkür ederim bu kadar kısa zamanda yazdığınız için. Peki aegise geçip kasılmam daha mı iyi olur yoksa golide mi kalmalıyım? pek bi fark yaratırmı benim için

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ben teşekkür ederim. Her ikisinide kullanıyorum, aegis düşük vurduğu için artık tercih etmiyorum. Bana göre aegis kendisine faydası olan bir gemi değil. Ama kasılmak konusunda çok etkili. Tek başınıza aralıksız tallon lokum kesebilir, saldırı alırken bile tamir basabilirsiniz. Goli oyunun temelinden beri olduğundan yeri bi başkadır :) Credi ile uyguna alabiliyorsanız alın, bu saatten sonra credi pek işinize yaramayacaktır zaten.

Keyifli Forumlar

5. RaViper

RaViper User

Teşekkürler modum yazdıklarınızı dikkate alacağım.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ben teşekür ederim, her seferinde teşekkür edip bizleri şımartmayın : Bizler sizlere yardım etmek forumda düzeni sağlamak için burdayız :)
    Diğer arkadaşların fikirleri ilede ortak bir karara varın derim, konunuz daha yeni yazacak üyeler olacaktır. Toparlamak gerekirse, kutu diyorum, bunuda zeus gününde açmalısınız diyorum( 50-60 kutu bişi yakalamaz belki yada öyle gözükebilir tamamiyle şans bu ancak zatne kısa vadeli bir plan olamaz artık :) ), crediniz ile aegis alabilirsiniz. VİP iseniz dediğim gibi pet ve kamikaze3 modülü alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Argeiniz gemi durumuna göre düşük kalmış arge yönünde kendinizi geliştirmelisiniz.En azından 24 arge dizilimine sahip olmalısınız.

İyi forumlar

8. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

kesinlikle arge yapmalısın 24 e kadar.

9. Tr 6 hangi sirkettensin

10. erenalp95

erenalp95 User

1. PET Kami 3 al önce sonra
    2. Ar-ge artır 24 olmasa bile kalkan sıkılığına kadar yap ar-geyi
    3. Korsan kutuları topla tabiki
    Acık artırmadan alabileceğin seyler için sakın uri harcama günlük dosyası hariç

11. RaViper

RaViper User

Mars şirketi

Teşekkür ederim kardeşim şu an arge 13 kami 3 aldım.Sizce açık artırmadan günlük dosyası almak mantıklı mı ? 14 arge için 114 günlük dosyası lazım her açık artırmadan 3 günlük dosyası geliyor 38 defa açık artırmayı kazanmam lazım tr6da günlük dosyası fiyatlarına en iyisi 10 m desem 380m credi demek sizce bunu yapmam yararıma olur mu yanlış anlamayın gerçekten fikrinizi merak ettiğim için soruyorum

12. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bence 5-3 de pala toplayabiliyorsan topla onlarla zeta kapısın yap her kapıyı bitirdiğinde 25 anahtar 50 günlük dosyası verecek onlarla hem kutu aç hem argeni tamamla tabii yüzde 25 şanslada havoc tasarımı kazanabilirsin.

13. erenalp95

erenalp95 User

aegis citadel ve diğer tasarımlar icin ayır kredini simdilik kastıgın uriduim la günlük dosyası yada yeşil kutu al ar-ge 24 olduktan sonra cok aşırı ar-ge yapman gerkemiyor .

5-3 te pala kasıp zeta kesinlikle yapmalısın

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bence 380 m için değermi bilemedim ancak kasılıp uridium ile arge almak daha iyi olurdu ticarette daha fazla fiyatlara gelebilir.

Evdeki hesap çarşıya uymaz hesabı :)

İyi forumlar

15. RaViper

RaViper User

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim palaya başlayacağım konuyu kilitleyebilirsiniz.

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.