260k Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EsCaLaDe5731 tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben pazar günü x3te 75k uri çekmeyi düşünüyorum yani 75x3=225k olucak.Bide zeta kapısını yapıcam yanılmıyorsam 35k uri veriordu.Toplam 260.000 uridiumum olucak.
    Çarımın özellikleri
    Goliath-Vega-Aegis-Leonov-Spearhead felan var.
    Tasarımlar açık artırmadakilerin haricinde Diminisher,Solace ve şimşek var.
    Fazlasıyla bo2 ve lf3üm var+g3n7900.Ek olarak 2 tanede LF4 üm var.
    8 iris 2 havocum.İrislerin bitanesini 5.seviye yaptım LF4 leri onun içine koyuyorum.
    Petimde ise kami 3 üm var.Ticaret modulum var.3 tane 2.seviye radarım var.Oto toplayıcı ve hammadde 3 üm var.Diroit düzeni olarak sadece kalp var.
    Şimdi sormak istediğim soru 20 argeyim.Argeyi zetayla yapmaya çalışıyım diyorum.Yada uriyle direk 24 argemi olsam.Yoksa uriyle LF4 gününde ganimetmi açsam veya başka bir diroit düzenimi alsam.Her türlü yoruma açığım.Lütfen hepsini okuyup yorumlayın.

2. chronaxie

chronaxie User

Eğer gösterişe önem veriyorsan 21 arge yap 24 ü boşver .geri kalanıyla da kutu al zeus gününde aç

3. Yok aslında gösterişi felan hiç umrumda deil.20 olsada farketmez bana.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Argenizi 24 e göre ayarlayıp kalın sıkmanızı tavsiye ederim.21 argede de kalın sıkabilirsiniz,fakat kalkanınız zayıf kalır.

21 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendise : 1/5
    Kalkan Enerjisine : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    ------------------------
    24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

İki dağıtım arasındaki fark Kalkan Enerjisi'ndeki arge'lerdedir.

Keyifli Forumlar.

5. Evet modum şuanda argem 24 e göre fakat 20 argeyim 4 argem eksik.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İnşallah en kısa zamanda tamamlarsınız.

Keyifli Forumlar.

7. Ar-genizi geliştirmeden önce skylabınızın durumunu merak ediyorum, seprom rafineriniz günlük 2k kasıyorsa, ar-genizi uri ile tamamlayın, eğer günde 1k seprom kasıyorsa, zeta yapın oradan çıkanların üstüne uri ile alın. Skylab çok önemli. Pet protokollerine indirim günü geldiğinde petinize 3-4 tane radar 3 alın. Diroit düzenlerinden güve alırsanız zeta kapısını aegis ile yaklaşık 45-50 dakikada bitirirsiniz ki ben o şekilde yapıyorum. Bence şimdi direk zetaya abanın :D zetadan bolca ganimet anahtarı gelecek, ve uri gelecek (48k uri) lf4 günündede yeşil kutuları toplayın, yaklaşık olarak 3-5 tane lf4 çıkartırsınız. Şansınız bol olsun :)

8. Skylab full 20

9. Ozaman urilerinizi şimdilik saklayın, uri kasarken topladığınız ggler ile zeta açın, her zetadan gelen günlük dosyası üzerine sizde satın alın, ar-genizi 24 yapmaya çalışın ama günlük dosyasına indirim geldiğinde alın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.