27 ci arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorask tarafından 19 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorask

zorask User

Mrb arkadaslar standart 24 age ile kalın sıkma nın üstüne ayarcıya devam edip 5 yaptım 26 arge oldu. şimdi 27 ci argeyı hangisine vereceğime kararsızım. roket uzamanı ve yanıltma manevrası arsında kaldım. baska tafsıyesı yada önerısı olan varmı sizce nasıl devam etmeli

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yanıltma manevrası ile devam etmenizi tavsiye ederim.Tamamlarsanız eğer oldukça yararlı olduğunu görüceksiniz.

İyi forumlar

3. zorask

zorask User

yanıltma menevrasına verdim pek bişe fark etmedi gibi :) bana ateş edildiğinde şimdilik hiç miss olmadı insallah tamamladığında harcanan emeğe değmiş olur.

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

İlerde gemileriniz PVP tarzına döneceği için 1 miss vuruşunun kıymetini anlayackasınız ben yanıltma manevrası I-II yit amamladım ve fark hissediliyor. Kişiler fazla vursa bile eksemediği çok oluyor. Kaçmaya fırsat oluyor.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.