270 kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar uzun zamandır zeta yapıyorum ve 270 Kutum var.Sizce bunları bugün mü açayım yoksa bekliyip LF-4 gününde mi?
    Özellikler
    +Full lf3 Full bo2 Full elit hız,18 LF-4
    +1 kappa 1 herküles,18 zeta 7 havoc
    +Şuana kadar 1000 tane LF-4 gününde kutu açtım 18 LF-4 geldi,200 de zeus gününde açtım 2 zeus parçası geldi lf4 gelmedi
    +Pusat var,sphered,sentinel spectrum diminisher venom,ctadel,aegis
    +Argede 26 oldu
    Sizce hangi günde açayım zeus günü açısından şanssızım LF-4 günü ortalamayım
    Cevap verenlere teşekkürler

2. LF-4 ün farklı şekillerde çıkma alternatifi de var fakat Zeus sadece kutu ile parça veriyor, bence Zeus gününü iyi değerlendir eninde sonunda Zeus yapmak zorunda kalacaksın.

3. çok doğru bence de zeus günü yapmak en mantıklısı zaten lf4ün var baya bi kappada hercülesle uğraşırken en azından 5 6 tane daha gelir zetada falanda gelen kutularla önce zeus sonra lf4e yüklenmene öneririm

4. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

zeus gününde aç bence daha iyi , 8 kutuda 3 zeus çıkarttım 4-4te şans :D

5. bende 450 kutu var bugün 100 tane actim 5 zeus apis yedeklendi bir tanede xl kamu yarın açıcam hepsini

6. zeus gunu açtım 872 kutudan 250 tanesi 2 lf4 5 zeus parçası zeus %25 indirmle 189k uri oldu aldım helixte gerisni açıçam

7. helıx yarın mı ? yanı bu gece 01 00

8. Aynen gece 1 de basliyor

9. tamamdır kutular varda açayım bari

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.