270K Uri çekiyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lord98 tarafından 5 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lord98

lord98 User

Arkadaşlar bugün x3 te 90k uri çekicem yani 270k olucak. Aegis alıcam 60k ya indirimdeyken. 30k da kendi harcamalarıma ayırıcam. Geriye 200 k felan kalıyor ben bu 200 k ile yaklaşık 200 anahtar alsam hazır 3 kat lf4 günü. Neler çıkarabilirim ortalama. Bana şuan en çok lazım olan lf3 ve bo2. Gemim ise şöyle;
    Goliath 17 lf3 15 bo2 3 iris 5 flax 2 arge. Bana 200 kutudan ortalama kaç lf3, bo2 çıkar?

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Bu tamamıyla şansınıza kalmış bir durumdur ne bir şey söylemek yanlış olur.

Keyifli forumlar.

3. lord98

lord98 User

Zaten pro oyuncuların tecrübelerine dayanarak ortalama bişey söylemelerine istemiştim. Birde admin bey bu darkorbitin uridium sayfasında tüm uridium miktarlarının resimlerinde +%18 yazıyor. Bunlar bonus uridium mu oluyor? Yani eğer ben bunları bugün x3 te alırsam 90 bin uridum çeksem 90 binin %18'imi veriliyor yoksa 3 katı hesaplandıktan sonra 270 binin %18'imi veriliyor?

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Orada yazan yüzdelik dilim 90.000 uridium'a dahildir,yani ekstra olarak üzerine ekleme yapılmaz.

Keyifli forumlar.

5. lord98

lord98 User

Şöyle ama ben 75000 ve 15000 uridium çekicem yanlarında+%18 yazıyor mantıken 5-6 yıldır bu miktarlar zaten 75k ve 15k. +%18 eklenmesi milletin gözünü yanıltmak için mi?

6. macellaio.

macellaio. User

sana tavsiyem aegis veteran al açık arttırmadan ayrıca(tasarımlar gemi yerine geçti diye herhalde aegis veteranı alınca direk kullanabilceksin ayrıca açık arttırmada çokta pahalıya gitmiyor diye biliyorum servere göre değişir tabii :) )
    uri ile birşey alıcaksın indirim paketide al çok daha ucuza gelicektir alıcaklarınız
    ben son 1-2 haftada 450 500 civarı sandık açtım 5 lf4 30 40 tane lf3 bo2 vs. çıkarttım
    fakat hiç tasarım çıkartamadım :)

bence eksiklerini düşün ona göre anahtar al

Bol şans , iyi oyunlar , iyi forumlar.

7. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Hayır yanıltmak için değil eski sitemde o yüzdelik bazı oyunculara satın almadan sonra ekleniyordu fakat şimdi bu yüzdelik'ler sistem tarafından herkese veriliyor ve bu yüzden de mağazada bulunan paketlerin üzerine direk olarak eklendi.

Keyifli forumlar.

8. macellaio.

macellaio. User

yüzdelik hesabıymış falan bilmiyorum matematiğimde yetmez zaten :) :)
    velhasıl kelam işin olayı bence şu şekilde 5.000 uri 4 tl diyelim 30.000 uri 20tl (10krşlarıda saymayın :) )
    normalde 20tlye 20.000 uri alabilcekken %?? kaçla o 30.000 uri oluyor işte yani normalde 20tl ye 20.000 uri alabilceğine oto 30.000 olarak gözüküyo orda

9. lord98

lord98 User

Peki ben bir siteden e-pin alıcam 75k fiyatı 44,90₺. Darkorbitin sitesinde 49,90₺. Bu bir sorun oluşturur mu? Çünkü bildiğim kadarıyla e-pin kodları direk uridium olarak değilde hesaba önce bakiye olarak geçiyor. Yani 44,90 denilen 75k uridium sitedeki 49,90₺'lik 75k uriyi alabilir mi?

10. lord98

lord98 User

Her birinden 30-40'ar tane mi çıkardınız yoksa ikisinin toplamımı o kadar etti? Birde özellikle sandık toplamak için daha uygun haritalar varmı yoksa bütün haritalar için sandık sayısı hemen hemen eşit mi?

11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

E-pin içerdiği Miktar ile mağazadan satın almak istediğiniz paketin fiyatından az olmamalıdır aksi halde işlem gerçekleşemez.
    E-pin paketin ücretinden fazla ise e-pini tekrar farklı bir pakette kullanabilirsiniz.

Ayrıca bütün firmaların kodları geçerli olmayabilir Buradaki konuyu inceleyiniz.

Keyifli forumlar.

12. lord98

lord98 User

Ama site güvenilir bir site gitti gidiyor ve 75 bin uri diye belirtilmiş fiyatı 44,90 ama

13. Bugün 200 kutuda 3 lf4 15 lf3 12 bo2 4 tane 250 bin urilik tasarım çıkardım lf3 ve bo2 eksiğin varsa mutlaka sandık al derim

lord98 bunu beğendi.
  14. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Dediğim gibi ileride sorun yaşayabilirsiniz,sorumluluk size ait olacaktır bu durumda paranıza yazık olmasın sonra.

Keyifli forumlar.

15. lord98

lord98 User

Game sultanın sitesinden baktım mesela ordada 330 bin uridium 182 tl ama darkorbitin sitesinde 330 bin uridium 199,90 tl. @.*Buğra*.

Son düzenlenen: 5 Haziran 2016
  16. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

O konuyu game sultan ile görüşmeniz gerekiyor.

E-pin içerdiği Miktar ile mağazadan satın almak istediğiniz paketin fiyatından az olmamalıdır.

Aksi halde işlem gerçekleşemez.

İyi forumlar

17. macellaio.

macellaio. User

dostum do da uridium fiyatları düzenlendi onlar eski fiyatlar
    eğer e-pin olarak alıcaksan kod kısmında doğrulama gelicek
    e-pin değeri 182 tl olduğu için 182tl lik harcama yapabilceksin
    velhasıl kelam 330k uriyi alamazsın

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

baska sitelerdeki epinlere guvenmeyin.gitti gidiyor guvenilirligi tartisilir.baglantida oldugu 3 siteden birinden alin sonra ugrasirsiniz. ayrica indirim x3 geldiginde kalkar normale doner ,indirim sayfanizda hazir bekletmelisiniz yoksa indirimli alamazsiniz o 1 saat.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.