Bug / Oyun hatasi 272 GG bastım 4 parça !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

98/111 zeta 102/111 oldu varmı böyle adalet ? 5-5-5-5 gittim çıkmadı 100lü bastım 10lu çarpan çıktı parça çıkmadı 3lü çarpanda 1 kez denk getirdim 3 parça +1 niye böyle oldu ?

2. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

Kapı parçaları sona yaklaştığı zaman daha çok çarpan vermekte olduğu için az parça vermesi normaldir. Size tavsiyem son parçalar kalınca 100 lü olarak basmayınız.

İyi Forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Size özel birşey değil maalesef bende dün son parça için 500gg harcadım.Son parçalara gelince çıkma şansı iyice azalıyor :)

İyi forumlar

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle galaksileri 100 lü de bassanız 10 lu çarpan çıkmıyor.Çarpan sayısı en fazla 6 ya kadar çıkıyor.

Kapıların sonlarına doğru 5 li bastığınızda 2 veya 3 kez parça vermesse sayfayı yenileyipte basın,faydası oluyor.

Keyifli forumlar.

5. daha yeni zeta ve gamma kapılarını rahatlıkla açtım. yapman gereken biraz sabırlı davranarak bütün gg'leri birerli basmak. her çarpan geldiğinde bir sonraki sefer için kullan. çarpan üstüne çarpan kullanırsan parça olarak gelir. yani çarpanı alır almaz kullanmalısın. böylelikle en fazla 50 ggde açacağını düşünüyorum son parçayı. bu senin durumun için fazlasıyla gerekli. 60k uridium ile 65 parça açtım zeta için. sadece çarpanları hemen kullanman gerek birerli basarak.

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

bana 70 ggde 4 parça çıktı :D

7. Unspoken

Unspoken User

Bana da iki gündür 200gg de 1 alpha parçası 3 beta 5 gamma çıktı.
    abi alphayı tamamlamaya çalışıyorum az kaldı ama 200de 5 parça çkmazmı ya sadece 1 parça! :D:D
    abdes alın öyle basın beyler yararı olacaktır :D:D

8. webce

webce User

son 2 parca zeta 400gg bastım daha acılıcak sen dur daha :)

9. Hocam kapılarla pek haşır neşir değilsiniz galiba, 100 lü basarak 6 dan fazla çarpana ulaşılabilir.
    bknz; olup olmadığını öğrenmek için 9.5k uri harcadım :)

ben yapabiliyorsam herkes yapabilir

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

100 lü olarak bastığınızda çoklu çarpan kazanırsınız ama bu çarpanlar size daha çok zarar getirir o yüzden sizlere 5 erli yada 10 arlı basmanızı tavsiye ediyoruz.

İyi Forumlar

11. ne gibi zararları olabilir açıklarmısınız?

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sürekli olarak 100 erli olarak bastığınızda çarpanları kaçırma olasılığınız yüksek ve son parçalarda fazla uri ve gg harcamanıza neden olur.

İyi Forumlar

13. ahmettyran

ahmettyran Guest

İşte en son 10.000 uri daha bastım. ilk 5 bin urimden 1 tane çıkarttım biraz önce 5bin uri daha bastım yine boş.. 103/111de kaldık.

14. TlgKn

TlgKn User

4500 gg 1 alfa 1 beta 1 gamma 1 zeta açtım..
    dedikleri gbi şanş...

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu ile ilgili başka sorularınız yok ise kilitleyebiliriz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.