29 arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 13 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 29 argeyimde şuanda 24 argeyi dağıttım 5 argem açıkta bu 5 argeyi roket uzmanına vermek mi mantıklı , 2 siyle ayarcıyı 5/5 yapıp ondan sonra yanıltma manevrasını fullemek mi mantıklı kararsız kaldım siz olsanız napardınız ..? yoksa ayarcıyı 5/5 yapıp geri kalan 3 ünü roket uzmanına mı vereyim yanıltma manevrasına mı

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ayarcıya vermeniz daha mantıklı gibime geliyor.

Yanıltma manevrasıda sizin için faydalı olur.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. zorask

zorask User

Kesinlikle ilk tercihin ayarcıyı tamamlamak olsun.

4. Kardeşim ne yaparsan yap ama ayarcıyı kesinlikle fulle!!Ben arge sıfırladım bir kaç gün önce arkadaş hep mi insanın lazerleri missler?Attığım rsb x4 ler çöp yazık resmen,ayarcı 5/5 yapmaya bak attığım 10 lazerin 10 uda isabet ettiği zaman çok oldu.

5. teşekkürler ayarcıyı fullicem zaten ikinci olarakda kaçın manevrasını düşünüyorum

6. Merhaba,

Geri kalan 3 argeyi roket uzmanına vermenizi tavsiye ederim.Çünkü yanıltma manevrası argesi ayarcısı argesi 5 te 5 olan oyuncularda etki etmiyor.Ama roket uzmanı argesi her zaman işe yarayan bir argedir.

Yine de tercih sizindir.

İyi Forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Sırf bu sebepten yanıltma manevrası çok gereksiz bence.Keske ona hıc bulasmayabılsek ama ıste olmuyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende onu tamamladim ama hala ne ise yariyor bilmiyorum :D

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  9. İnsan şöyle bir şey bekliyor :D

Ama alakası yok tabi ki :D

Rehber ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. hiç güleceğim yoktu sabah sabah ahahaahaha :D anladım bilgileriniz için çok teşekkürler roket uzmanı tamamlıcam

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  11. Merhaba,

Roket uzmanı argenizde size bol başarılar. :)

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.