29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Batuhan0003450 tarafından 16 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu düşünce nasıl oluru var mı ?

Anketin kapanma tarihi 2 Kasım 2016.
  1. Evet

81,8%
  2. Hayır

18,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam hepimizin beklediği büyük bir gün gelecek ve bu özel gün için darkorbit TR sunucularına

özel 24 saat geçerli %50 TP ve %50 ŞP getirse hoş olmaz mı kestiğimiz her npc den bitirdiğimiz

her kapıdan bu ödülleri alsak hiç fena olmaz. Ayrıca 28-29-30 Ekim tarihleri arasında G-

Champion gemisi ve TURKEY tasarımı da satışa sunulsa iyi olur.

anakin5555 ve JUPlTER bunu beğendi.
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bayram etkinliği güzel bir fikir,umarım arkadaşlarınızdan da yeterli desteği görür bizde istek olarak iletiriz.

İyi forumlar dilerim..

anakin5555 bunu beğendi.
  3. anakin5555

anakin5555 User

inş olur :)

ÈrroR_™, Batuhan0003450 ve JUPlTER bunu beğendi.
  4. TinyKnight

TinyKnight User

Şerefli bayramımız için %50 ŞP DESTEĞİ (1 haftalık olabilir) uygun bir fiyata satılabilir.Hazarfen tasarımının satışa sunulmasınada +1 bu oyunda neden önceden alabildiğimiz şeyleri kaçırdığımızda sonradan bu kadar zor elde edebiliyoruz ki

5. Demek istediğim payment olarak satılması değil bütün herkesin yararlanabilmesi için tüm tr sunucularına özel olarak TP-ŞP getirilmesi daha önceden yapılmıştı yine yapılabilir die düşünüyorum :)

6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Şahsen beğendim, olmasında bir zarar yok ve buna benzer etkinlikler yapıyorlar ama tek fark %25 değilde %50 olması.

Olması çok olası bir fikir.

Biraz daha destek görürse bu konuyu ileteceğiz.

İyi forumlar dilerim...

7. Desteği alacağımı sanmıyorum ama tasarımları alabilirim. Oyum olumlu.

8. .NefeS.

.NefeS. User

Merhabalar,

Güzel bir fikir, iletilebilir =)

İyi forumlar dilerim...

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

+1 evet bayramda ozel bir etkinlik istiyoruz:)

10. Destekler payment olarak satılsın demedim zaten kestiğimiz her npc her gemi yaptığımız her kapıdan %50 tp ve ŞP alalım dedim yada çok gelirse ki gelicektir almanya bunu %25 tp ve şp yapabilir.

org2BordoGüç bunu beğendi.
  11. İşte o gelse de mühim değil ben pek rütbeye ve sıralamayı takan biri değilim, ama güzel bir goli tasarımı gelse o işte işime yarar.

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Dostum zaten getirecekler yani bu olay kesin olacak ondan suphemiz yok adminlerimiz bayrama sahip cikiyor.

13. .NefeS.

.NefeS. User

Güzel etkinlikler gelecegine inanıyorum arkadaşlar =)

Sabırla beklemenizi tavsiye ederim

İyi forumlar dilerim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.