29 Ekim Etkinlik Maili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EnginDemirel07 tarafından 30 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, 29 Ekimde gelen mailde ki kodu kullandım kod kullanıldı dedi fakat G-Champion gemim henüz yok türkiye tasarımını görememe sebebim geminin olmaması mı ? ayrıca diğer bende olmayan gemilerin tasarımlarını görebiliyorum bi yardımcı olur musunuz ?

2. WolfWar

WolfWar User

G-champion olmadan tasarımı göremessin.

3. ama diğer olmayan gemilerde ki tasarımları görebiliyorum o nasıl oluyor ?

4. WolfWar

WolfWar User

Ödülü aldığına eminmisin ? Seyir defterinden bi kontrol et.

5. kupon kodu kullanıldı yazıyor seyir defterinde hala

6. WolfWar

WolfWar User

O zaman gelmiş olması lazımdı bi supporta yaz istersen.

7. Merhaba,

G- Champion gemisi olmadan tasarımı hangardan göremez ve kullanamazsınız.
    Kodun hesaba yansımadığını düşünüyorsanız support destek birimiyle iletişime geçip durumu izah ediniz.
    Gereken yardım sağlanacaktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ekim 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  8. sdurgun

sdurgun User

29 ekim Cumhuriyet bayramı ile ilgili bana meil gelmedi diğer kodlarda kullanılmıyor

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Kodlar sınırlı sayıda dağıtılmıştır şuan çoktan bitti yani ayrıca mail gelmeme sebebi ise oyun üzerinden hesap ayarlarına girdiğinizde, orada haber bülteni var haber bültenini aktif hale getirmediğiniz sürece mail almazsınız.

Keyifli Forumlar.

10. En azından indirim kodu sınırlı olması yerine herkesin hesabına tanımlanmalıydı, üzüldük alamadığımız için.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.