29 Ekim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __кαяαcαвєч¯¯[AK*S] tarafından 29 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugüne özel sembolik hediyesi ne? nerden alınıyor o?

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Mail adresine kod olarak gönderilmiş bir kupon kodu bulunmaktadır oradan alıp kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. .üYe.

.üYe. User

benim mail adresime kod gelmedi ama

4. ben kodu kullanamıyorum sanırım bu kod artık geçerli değil diyor

5. REPUBLICTR2018 bu kod gelmiş fakat kod geçerli değil diyor bari kişiye özel bir kod olsaydı, çok saçma olmuş, ilk görenler kullandı sonrası bişey alamadı, pinti orbit:)

6. o kodda g champion turk bayraklısı (hazerfen) varmıs ama gemi yok yani gchampion yok sadece hazerfen tasarımı,
    diğer 2 kodda forumda paylaşıldıktan 2 saat sonra gördümkullandım ama olmadı sanırsam çok sınırlı sayıda gönderiliyor, düşünsene aktif türk oyuncu sayısı (gir çık seprom atan yapanlar dahil) 3 serverda en az server basına 4000 kişi olsa 12000, ki eğer kuponlar sadece tr serveri deiğilde tüm serverlara kullanılabiliyosa kimbilir kaç kişi var forumda o sırada olupta gören insan sayısı o kadar erken saatte 100 150 yi geçeceğini sanmıyorum belli ki gerçekten düşük sayıda gönderiliyor kodlar

7. kanka sole bi olay da var 1 kisi goruyo klandan herkese soluyo o ona soyluyo bu buna mitoz gibi 82862738399202 kisi oluyo birden

8. gerçi doğru diyosun ben tek tabanca takıldığımdan aklıma o gelmedi ama yinede çok sayıda gönderildiğini sanmıyorum keşke söyleseler paylaşırken şu kadar kişi sınırı vardır diye,,, ayrıca benim şöyle bir tahminimde var kimse yalanlamasın lütfen kod muhtemelen paylaşılmadan önce moderatör ekibede dağıtılıyordur oralardan da akraba torun torbaya çoluk çocuğa, neden çünkü herkes öyle yapardı muhtemelen o yüzden bizlere pek fazla kod ulaştığını sanmıyorum

KerimBaylar bunu beğendi.
  9. Darkorbit kadar cimri kapitalist bir oyun görmedim yemin ediyorum adam gibi paylaşın nasiplenelim bayramımızıda mahvettiniz

10. bende kullandım ama bişey vermedi anlamadığım ''rezerve edildi'' ne anlama geliyor.hiç bişey vermedi bana ama.gemi tasarımı olanlara 10 k uri verildi.bende tasarımda yok uri de vermedi ama neyin rezervi edildi hala bulamadık :D.iyi formlar

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eğer bir iddiada bulunuyorsanız, bunu ispatlamanız gerekmektedir. Aksi durumda Bu iddanız karalama ve kışkıtmadan başka bir şey olmaz!

Eğer bu iddianızı destekleyecek bir delilniz yoksa lütfen gerekli şekilde iddanızı sonlandırın.

İyi forumlar.

Merhaba,

"Rezerve Edildi" yani kupon sizin hesabınıza eklendi anlamına gelmektedir.

G-champion gemisine sahipseniz hangardan tasarımı seçerek kullanabilirsiniz.

Screenshot_12.jpg

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.