Destek 2d den 3d ye geçtim SİYAH EKRAN ÇIKTI GİRİŞ EDEMİYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŹÚŁÚM♂Ê√ŁÄŤ[GKRD] tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın admin merakımdan 3d denemek istedim yeniden başlattım ykleniyor tamamlandı mı tıklıyorum siyah ekran oluşup bişeyler indirip indirip duruyor açılmıyor öyle kalıyor 2d ye nasıl dönecem oyuna giremiyorum girese 2d ye alacam yardım lütfen!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2015
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

id kimse ile paylasmayiniz .3 d calistiricak eklentiler yok sanirim eklentilere izin verin yada farkli tarayicidan deneyin.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

3D Sisteminde bir sorun bulunmamaktadır.

Eğer İnternet Download Manager veya benzeri bir program kullanıyorsanız , Lütfen Tarayıcı ile ilişkisini kesin.

Eğer Kullanmıyorsanız , Flash Player sürümünüzü kontrol ediniz ve Farklı tarayıcılardan deneyiniz

İyi Forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. denedim chromeden açtım normalde yndexten giriyorum yeniden başlattım pc yi yine olmadı kaldık karanlık sayfada bişeylerde indirip duruyor oyuna bi girse 2d ye alacam hemen de girmiyo sıkıntı orada..

alt tarafta download manager açık ama kapatıyorum oyunu açtığımda kendiliğinden tekrar açılıyor hay aksi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2015
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

mozilla veya maxthondan da denerseniz ,birde kucuk sayfa acmasina engellimi onuda acin .teknik degilde tecrube olarak bilgim daha bilgili arkadaslar yardimci olabilir sanirim.

6. Merhabalar;

Download manager ayarlarından kullandığınız tarayıcının indirme listesinden çıkartlamısınız bildiğim kadarı ile.Ama ayarları tam olarak bilmiyorum googleden araştırıp öğrenebilirsiniz yada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir:).

İyi forumlar.

7. teşekkür ederim admin düzeldi ettim 3d olarak açıldı sevdim dursun bari :)) konuyu kapatabilirsiniz tekrar teşekkürler..

8. Merhabalar;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.