2d ve 3d arasındaki farklar..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba ben nezamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum artık açmak istiyorum yoksa içimde patlıcak.

şimdi benim pcm biraz kötü...

pc yi ilk aldığımda..2dyle oynuyordum 3dyi kaldırmaz diye (en düşük ayarlarla ekran arka planı bile yok) 20-30 fps alarak oynuyordum..

Daha sonra öylesine bi 3dye geçim dedim...Pcnin çöküceğini zennederken orta ayarlarda 40 fps civarı bişey aldım..

şimdi anladımki 2d 3dden daha çok seviyor buraya kadar tamam.

Fakat 3d hakkında merak ettiğim şeyler ve farkettiğim şeyler var..

3dye geçince farkettiğim şeyler

1-2ddeki pilot profilindeki kalkan enerjisini 5/5 yaptığımız zaman sürekli konfigurasyon değiştirirken elmas taklılıyken daha doğrusu.Kalkanın dolduğu her an böyle mavi bir küre efekti veren şey artık 3d istemcide yok 2d deki kadar güzel değil...! (2dde varmen 3d yeni bir istemcide neden böyle ?) çok saçma geldi bana.Daha iyi olması gerekirken.

2-Yine pilot profilindeki.kalkan sıklığı 5/5 yaptığımız zaman sürekli saldırı aldığımız zaman çıkan ayna efektleri artık yaratıklardada var yaratıklarda olması bir yana artık tüm gemilerde var 0 argeli phonix bir gemiye bile ateş ettiğimiz zaman hasar alınca çıkan o aynalar artık tüm gemilerde çıkıyor hadi çıkmayı geçtim..2D grafikten çok daha kötü bir şekilde çıkıyor...(OZAMAN O ARGEDE BİR İŞE YARAMIYOR GÖRSEL OLARAK TABİ!)

3-Roket uzmanı 5/5 yaptığımızda çıkan o mor bulut efekti yeni istemcide var fakat 2d istemcininkinden kat ve kat daha kötü mormu çıkıyor pembemi çıkıyor mavimi çıkıyor ne çıkıyor belli değil..Hiç net değil 2d istemcideki gibi değil yani..

4-Gemi modelleri 2d istemciye göre iyi güzelleştirilmiş fakat yaratıklar bariz bir şekilde 2d istemcimim yaratıklarından kat kat kat milyon kat daha kötü o yaratığın şekillerini görünce oyundan soğuyorum resmen.

Benim aklıma gelenler bunlar burda anlatmak istediğim şey su darkorbit hep yeniliğe doğru adım atıldı ilk halinden şuanki halinden eser yok grafik olarak tabiki çok gelişti ve gelişicekte elbet..Fakat yukarıda bahsettiğim durumlar gerçekten çok kötü yani iyiye doğru gidicekken resmen daha kötüsü olmuş..Modlardan adminlerden ricam lütfen bu konuyu gerekli yerlere iletmesi...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Saydığınız Tüm ARGE Etkileri 3D ' de zaten mevcut ?

Grafiklerin Düşük olmadığından eminmisiniz ?

İyi Forumlar

3. saydığım tüm arge ekileri 3dde yok demedim 3ddede var fakat görsel olarak 2d den daha düşük dedim.

3d de tüm ayarlar ortada oynuyorum..

2d de tüm ayarlar düşükte oynuyorum ama yinede saydığım argeler 3dden daha güzel gösteriyor..Yaratıklar roket uzmanı kalkan enerjisi kalkan sıklığı

istiyorsanız 3dedeki bir yaratıklar 2ddeki bir yaratığın karşılaştırılmış fotoğraflarını atim hangisi daha güzel..siz karar verin.

ayrıca dediğim gibi 3d istemcide kalkan enerjisi ve kalkan sıklığı efektleri ne yazikki yok.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

3D Henüz yeni sayılır , Yavaş yavaş geliştiriliyor.

Eğer 3D Hakkındaki görüşlerinizi ; 3D hakkında neler düşünüyorsunuz? buraya yazarsanız , Oyuncularda size katılırsa , Durumu merkeze iletiriz :)

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu yok ise , Konuyu kilitleyeceğim.

Eğer açık kalmasını istiyorsanız , Konuşmacı Köşesine taşıyacağım.

Ama Bu yorumlarınızı Linkini verdiğim konuya yazarsanız daha iyi olur , Çünkü Tartışma ve Görüşteki konulara yazılanlar , Geri Bildirim olarak merkeze iletiliyor

İyi Forumlar

5. aaynısını verilen linkede yazıcam konu kitlenebilir...Ve umarım gelişir çünkü 3d yeni bir istemci sayılr.

6. Merhaba ,

Ayarları yüksek olarak oynarsanız ( Sisteminiz kaldırır mı bilemiyorum ) efektleri daha iyi fark edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.