2kat katlayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

beyler ben telefondan 2 kat avantaj kutusu alcaktım 4.5 tl vardı paket 3.5 tl gereken mesajı yolladım onay yazıp yolla dedim sonra paket gelmedi mesajı tekrar attım bu seferde 3 tl kaldı pakette gelmedi bosuna tl gitti pakette gelmedi

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu hakkında Support'a yazarsanız gereken yapılacaktır.

İyi Forumlar.

3. tabutçu99

tabutçu99 User

cevap yazmıyolar şikayetcim ya bosuna para gitti alpha beta bitikj yerleştirmedim 8 parçası var betanın onun için alıdım kutu toplarım hep uri hem gg kasarım diye ama hata veriyor ya 2 tl mesaj parası kalmadı bana 3 tl kaldı paket 3.5 tl alamıyorum suan 15 tl yuklemem gerek

4. Merhaba ,

Kullandığınız operatöre göre sms ücretleri farklı kesiliyor. Bundan dolayı hesapladığınız gibi olmamış olabilir. Support ile iletişim kurup yardım alabilirsiniz.

Ayrıca unutmadan support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

5. tabutçu99

tabutçu99 User

yav sms parasını hesapladım zeten 41 kuruş bendede 4.5 tl vardı ama yollamadaldılar

6. Merhaba,

Bizlerin buradan yapabileceği hiçbir şey yok. Yetkilerimiz forumla sınırlı. Bizlerin görevi forum düzenini sağlamak.

Konuyu supporta üye-id' niz ile bildirin. 48 saat içerisinde size geri dönüş yapılacaktır.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.