Destek 2mil uri ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 23 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

gemi:goliath
    diroitler:3iris 5flax
    lazerler:full hepsi lf3
    kalkan:3bo2 gerisi 256k lık
    hız:3hız gerısı c lıklerden
    pet var 4 lvl 1lvl oto toplama ve avantaj kutusu toplama var işime yarıyor diye aldım bunu

yakın zamanda 2 milyon ya da ona yakın bir miktar uridim çekiceğim ilk hedefim hasar o zamana kadar bo2 elit hızları fullerım onları siliyorum hasar için nelere uridimi harcamalıyım?

edit:9 argeyim ve 1tane 250 lık tasarım alıcam

Son düzenlenen: 23 Aralık 2014
  2. o uriyi çekince bi öncelikle vip ve indirim paketi al. %30 indirim olur. 700 bin uriyi vur argeye 24 argeyi tamamla. geri kalan uri ilede zeta yap full. 25 anahtar veriyor. hem gelen uri fazla. havoclarını da tamamlamaya başlamış olursun. peti bir an önce 8 lvl yapıp kamikaze 3 almayıda unutma. zatadan gelen anahtarlarıda zeus günü yada lf4 günün de açarsın. apis günü sadece apisi almaya çalış sandık toplamaya degmeyecek birgün. zeus günü daha fazla apis parçası çıkar. zeus da çıkar bi yerden onuda tamamlarsan. apis en az 20 oldugunda apis günün de indirim ile birlikte inşa edersin.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bo2 yide tamamladıktan sonra argeye yüklenebilirsiniz.Arge temel sabit olmalı.24 arge dizilimi uygun olurdu örneğin.

İyi forumlar

4. fbrecep123

fbrecep123 User

suan ocak diye sayıyorum mayıs gibi elime geçer bu 2milyon uri hasar ağırlıklı olarak yapıcagım önerilerinizi ona göre verirseniz sevinirim.
    birde irisleri uriylemi alıyım? 70m kasmak tr3de iris almak lanet gibi

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

5 irise kadar uridiumla alabilirsiniz.

Gerisini arge yapmanızı öneririm.

Gemi Gövdesi I = 2/2
    Mühendis = 1/5
    Kalkan Enerjisi = 5/5
    Kelle Avcısı I = 2/2
    Gemi Gövdesi II = 3/3
    Kalkan Sıklığı = 5/5
    Ayarcı = 3/5
    Kelle Avcısı II = 3/3

Bu dizilim hem savunma hemde hasar için gerekli gücü gösterir.

İyi forumlar

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

1250 uriye hızlı promerium gönderip sat kredi taktiği

7. fbrecep123

fbrecep123 User

8iris full lf3 8lvl 3kamıkazelı petle zeta epsılon kappayı rahat yaparmıyım? suan alpha acık pet olmayınca girmiyorum sibelonlarda bıraktım kapıyı fulledıkten sonra saydıgım kapılar rahat yapılırmı 24 arge tasarımlı?

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Rahat yapabilirsiniz diyemem ancak vip almanız şart kamikazeyi kullanmanız için aksi takdirde masraflı olur.

İyi forumlar

9. fbrecep123

fbrecep123 User

sorun yok elime yazın baya bi para geçecek istediğim gibi yatırabilirim vip alsam diye düsünüyorum zeta epsilon rahat gibi geliyor petle kappa zorlar gibi :)

10. arge 24 yap bo2 fln credi al apiis fiyatı 300.000 altındaysa al kapı yapmanıı tavsiye etmem kutu açabilirsin 500.000 k uriye
    geliştirme yapabilrisin iris lerde ki tasarım istiyosun kutu açarken zeus gunu aç lf4 apis zeus ve tasarım yaparsın ben 2.500.000 kral midas unvan dun aldım ve çarım ageis 3 goli tasarımı şimşek vegas 4 hangar 4 lf4 hesap sende arge 21

11. fbrecep123

fbrecep123 User

bılmıyorum urı gelınce neler yapacagım daha kesinleşir gibi 750bın arge 250bın tasarım gerısı allah kerım :)

12. llTheKara

llTheKara User

24 arge indirim paketi arti vip ile 500 bine gelir tasarim simdilik dursun geriye kalir 1.5 mil buda 1500 kutu eder kapiya uri basmak bence mantikli degil pala gibi bi sistem varken neyse ne kadar sans isi falan densede 1500 kutudan en az 13-15 lf4 cikar e simdi yaza kadar pala toplasan haftada bi zeta yapsan pala yaparak hadi zetadan gelen kutularida zeus gununde acsan ondanda hadi en az miktari soyluyim 5 lf4 gelse al sana yazin 10 havoc+24arge+20 lf4 guzel bi hesap zten ondan sonra uri cekmessin bile birde oyun zor diyorlar.

13. fbrecep123

fbrecep123 User

işe gidicem yazın aksam geldıgımde 3-4 saat oynarım işte haftasonları başından kalkmam ama bu arada çekilen urıdım fıyatı 3mılyona cıkabılır :)

bıde o actıgım 1500kutudan kesin tasarım cıkarmı ve hepsını sarı kutudanmı acıyım yoksa normal bir gündemi açıyım tasarım kesın almam lazım

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kesinliği maalesef kimse veremez çünkü şu kadar kutuda şu çıkar diye bir garanti yok.

Ancak zeus gününde yani sarı kutu zamanında açmalısınız.

İyi forumlar

15. fbrecep123

fbrecep123 User

bılmıyorum 20 kutuda 2lf4 bı tane tasarım cıkartan var :)

16. kardeş 1500 kutuda tasarım çıkar diye düşünüyorum benim gibi şanssız birine bile çıkdığıı düşünürsek 4 yıldır oynuyom çarı tasarım daha yeni çıktı :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.