2x Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uLTRa! tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

2x Günü Olamalımı ?

Anketin kapanma tarihi 11 Eylül 2014.
  1. Evet Olmalı

oy sayısı 2
    22,2%
  2. Geliştirilmeli

oy sayısı 6
    66,7%
  3. Hayır Olmamalı

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uLTRa!

uLTRa! User

Merhabalar ; Her gün farklı bir haritada x2 günü olabilir mesela pazartesi x3 haritaları , salı x4 haritaları , çarşamba x5 haritaları perşembe x6 haritaları , cuma x7 haritaları cumartesi x8 ve pazar günüde 4-5 haritalarında 1 er saatliğine npclerin canı aynı kalacak , vuruşu ve ödülü 2 ye katlanabilir ve bu sayade oyuncular biraz daha fazla kazanmış olurlar . Ve bunun yanı sıra cubikondaki gibi kasmalarda meydana gelmez.

Fikirlerinizi bekliyorum.

İyi Forumlar. [DÜZENLENDİ]

Son düzenlenen: 2 Eylül 2014
  2. geliştirilmesi lazım bana kalırsa. çünkü özellikleri beta kapısı gibi olursa çoğu kişi kasılamaz. yani ödüller ve vuruş gücü 2 katına çıkıp geri kalan özellikler sabit durabilir bence.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2014
  3. Daha önce buna benzer bir etkinlik oldu ben kısaca o etkinliği anlatayım size:

*Kristolon,Boss kristolon,Uber kristolon kesince iki katı ödül geliyordu fakat sizin yukarda belirttiğiniz gibi iki katı can iki katı vuruş v.b şeyler yoktu.

*Etkinlik günlüktü

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2014
  4. güzel fikir geliştirilirse neden olmasın cılgın cubi gibi oyunda kasmaya sebep olmasın yeter:) +1

5. uLTRa!

uLTRa! User

Yeni bir değişikliğin ardından tekrar oylarınızı bekliyorum.

İyi Forumlar.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bazı serverler çok kalabalık , ve bu tür bişi uygulandığında NPC ve kasma bakımından tek harita doğru olacak mıdır ? bilemedim. Sağlam düşmanlar içinde odak noktası haline gelebilir.

KEyifli Forumlar

7. uLTRa!

uLTRa! User

Zaten düşmanlar süreki baskın yappıyorlar ve genellikle cubikona gidiyorlar bence buda normal bir şey olacaktır.

8. Ama sadece ödülü katlansa daha iyi olur, çünkü hem vuruş gücü hem kalkanı katlansa yine pek bir şey değişmeyecek, ama fikir olarak güzel +1.

9. uLTRa!

uLTRa! User

O zaman yeni bir düzenleme yapalım olurmu :)

10. DraydiBoy

DraydiBoy User

:) mantıklı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.