3/3 HAVOC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |►ИıGŦH¯´¯MΛЯΞ◄│ tarafından 9 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler taktik var mı yok mu bilmiyorum. Ama şimdiye kadar 17 zeta kapısı yaptım . İlk 14 te 4 tane çıktı. Son 3 tanesini ise hep aynı şekilde yaptım ve 3/3 havoc çıktı. Bu şans mıdır bilmem ama kalanları da aynı şekilde yapıcam. Yapma şeklim:

-Peti hiç kullanmıyorum
    -Droid düzenini kapı içerisinde değiştiriyorum(bi olumsuzluk görmedim) Ama genellikle güvede kesiyorum
    -x4 sıkıyorum evet beyaz lazer(yaklaşık 30 k beyaz gidiyor. X4 ile 45-50 k arası vuruyorum. Ayrıca son yaratığa x4+rsb giriyorum
    -Son yaratığı sağ üstte kesiyorum . tam olarak radyasyona sınırda..

Bundan önceki 10 kapıda sadece 2 havoc çıktı . Bu şekilde yapmamı bir arkadaşım söyledi ve son 3 kapımda 3 havoc çıkardım. Ama dediğim gibi şansta olabilir . İnşallah işinize yarar

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  2. ben 32 kapıda fulledim umarım bu taktikle fullemeyenler fuller paylaşım için sağol ;)

3. Cevap için teşekkürederim. Umarım olur herkeste . Nazar değmesin :)

4. genellikle buraya yazanlara bi nazar değer inşallah değmez MAŞALLAH diyelim ;) :D

5. Merhabalar,

Kapı yaparken çıkan nesneler tamamen şansa dayalı belli bir taktik bulunmuyor. Lütfen bu tür söylentilere itibar etmeyiniz. Ayrıca aklınızda bulunsun diye söylüyorum, forumda ve chet sayfasında herhangi bir konuda açık var demek ima etmek yasaklanma sebebi olabilir. Şansınız devamlı sürmesi dileklerimle iyi oyunlar.

Keyifli forumlar

6. Şans diye bisey yoktur ALLAH ne emrettiyse o olur bunu unutmayın modum kolay gelsin ;)

7. Merhabalar,

Başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim mi?

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.