3.50 TL Vip ve TGC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_EFSANE_RİZELİ_- tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben bu vipi nerden baksak 2 senedir alıyorum 3.50 tl lik 1 aylık vip fakat bu ay ki vipim bittikten sonra tekrar bana reklam kampanyası gelmedi bunun sebebi nedir ?

Bu avantajı hep kullanıyordum her vipim bittince bu kampanyadan tekrar satın alıyordum fakat neden şimdi gelmiyor ?

Bu arada ben bu forum yüzünden bann yedim (oyun hesabım) bundan dolayı TGC üyesi olamazmıyım ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kişiye özel yapılan İndirimler her zaman çıkmamaktadır. Şansınıza bağlı olarak gelebilir de , gelmeyebilir de.

Bu kampanyayı her zaman gördüğünüzü mü söylüyorsunuz ?

Keyifli Forumlar

3. Evet her ay vipim bittikten sonra geliyordu bu şans değil ben bunu 2 senedir kullanıyordum ama bu ay ki vip bitti bir daha gelmedi.

parasınıda ödüyordum 3.50 tl ne güzel vip alıyordum.

Niye alamıyorum şimdi bu dediğim gibi kesinlikle şans değil 2 senedir çıkan avantaj şimdi neden çıkmıyor o_O Çok gördünüz büyük ihtimal.

Son düzenlenen: 17 May 2015
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kişiye özel indirimler sistem tarafından atanmaktadır. Bizlerin veya başkasının müdahale etmesi söz konusu değildir. Lütfen yeni gelecek indirim paketini bekleyiniz

İyi Forumlar

5. SINGHAM

SINGHAM User

admin nası vip çekecem mobil odemeyle

6. İstiklal

İstiklal User

7. SINGHAM

SINGHAM User

tm da admin nasıl çekeyim bu glopal 5685 şe gönderecegim kod yok diyor paypal hesabına gir fdilalan milan kontor yukledim ama vip çekemiyorum lütfen yardım edin ya

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen sorularınızı yeni konu açarak sorun. Burası bir başka arkadaşın konusu ve sorduğu sorunun sizinki ile alakası yok. Şuanda arkadaşın konusunu işgal ediyorsunuz.

Size verdiğim Linkte nasıl alışveriş yapacağınız yazıyor , Lütfen detaylı inceleyin.

Ek olarak örnek olması açısından ; Sms İle Uridium Nasıl Alırım? konusunuda inceleyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

9. Yahu sistemide programlayanlar vardır 2 sene gitmeyen kampanya şimdi neden gidiyor onu anlamadım.

Bunun forum bann ı ile ilgisi olduğunu düşünmekteyim

10. dikduran1

dikduran1 User

2 yıl boyunca aylık vip 3,5 tl yıllık alırım kafam rahat olur... vallah iyimiş..

11. Merhaba,

Bu tür özel indirimlere kimsenin müdahalesi olmamaktadır. Sistem tarafından otomatik atanmaktadır. Bu yüzden forum banıyla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 May 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.