Bug / Oyun hatasi 3,50 TL VİP

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PaLuLuu tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PaLuLuu

PaLuLuu User

Öncelikle herkese merhaba

1 aylık vip 3,50 tl kampanyası vardı ve bende aldım (PaytoGo ile ).
    Onay msj falan geldi tutar ödendi ama vip gelmedi
    2 nisandan beri uğraşıyorum doğru dürüst cevap veren yok siz oyuncularınızla böyle mi ilgileniyorsunuz ?

2. titans___

titans___ User

valla bende tr6 da gidenler vardı tr3den bir bakam dedim bakdım vip var suport dedi yanlışlıkla almışsındır dedi ben de sanmıyorum dedim hani tr6 açmışlıpım yokki vip alıyım bende çözemedim orda zaten pho var alsam napıyım açıkcası da suport yanlışlıkla dedi hesaplarda öle bir harcamada yok ki

3. Buradan bir şey çözemezler.Siz durumu "uygun bir dille" Support'a yazarak gerekli yönlendirmeleri alabilirsiniz.

Ancak yanlışlıkla başka bir kişinin BIG numarasına VİP almış olma ihtimaliniz de bulunmakta.

Eğer böyle bir şey olduysa geri ödeme yada VİP'i size aktarma gibi bir şansları yoktur.

4. Merhaba ,

Eğer alım yaparken BIG XXXXXXXX şeklinde kod yazarken bir rakamı farklı yazarsanız ve o kod tanımlı bir hesap varsa o hesaba gider. Bu nedenle gerekli bilgilerinizi ve imkan varsa kanıtlarınızı support'a yollayınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.