3.500-3.000 Tl Arası Gamebook Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben kanal açmayı planlıyorum bana 5 sene yetecek bir gamebook arıyorum
    Fiyatı 3.000-3.500 tl arası olabilir çok zorlarsam 4.000 tl ye kadar çıkabilirim.

Bana her oyunu Ultra grafiklerde + Ultrada oyun videosu çekerken bana en az 60 fps aldıracak bir gamebook arıyorum

ve bana gelecekde ki oyunları oynatabilecek ve videosunu çektirebilecek bir gamebook arıyorum arkadaşlar.

Aklımda MSİ vardı fakat forumlarda Msi de GTX 850 M ekran kartı yüzünden gelecekte ki oyunları oynayamayacağımın bilgisini aldım.

Alabileceğim bir model
    MSI GE70 APACHE

Bana şu özellikler lazım

17.3 ekran

16 gb ram

SSD olmasada olur

İ7 işlemci 3.0 ghz (turbolu olursa sevinirim)

Ekran kartı bana bi 5 sene içinde çıkacak oyunlarda ultra altında videosunu çektirsin yeter... (60 fps en az)

1 tb harddisk

Fazla ısınması olmayan

Orta derece kalınlıkda (Kalın kasaları daha çok seviyorum :D ama olmasada olur)

çoğu yerde aradım Vatan bilgisayara da baktım fakat sadece MSİ buldum Monster almayı düşündüm fakat çoğunun özelliği Msi den kötü olduğunu gördüm arkadaşlar alacağım yer türkiyede olacak...

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenlenen: 26 Ekim 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu tür konuları bir teknik bilgisi iyi olan bu konu üzerinde çalışan kişilerden bilgi almanız daha iyi olur.Burda sizi yanlışada yönlendirebilirler.

İyi forumlar

3. Her yere bakıyorum modum.... Burada ki arkadaşlarında yorumunu almak istedim.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tamam o zaman.Bilgisi olanlar yazarsa değerlendirirsiniz.Ancak daha pahalı bir maliyet çıkabilir.

İyi forumlar

5. Arkadaşlar bekliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.