Bug / Oyun hatasi 3 Aylık "En İyi Kampanya PLUS" Hatalı mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 20 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

Bu ne anlama geliyor;

Silahlanırken % 30 tasarruf etme imkanını kaçırmayın! Bu paket sınırlı bir süreyle satışa sunuldu!

Normal olarak zaten VİP %5 veriyor, indirim paketi de %25 veriyor. Toplam %30 ediyor.

1 aylık "En İyi Kampanya" da %25

3 Aylık "En İyi Kampanya" da %30

3 Aylık "En İyi Kampanya PLUS" da %30 veriyor. Satın aldım ama;

Farkı göremedim ya da bulamadım. Hala bütün ürünler %30 gözüküyor.

Bir fark olması gerekmiyor mu ? yoksa öylesine mi yazıldı.

Saygılarımla,

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Orada yazan %30 yazısı; tekil alımlara göre, toplu alımda yapılacak kar oranıdır. Yani tek tek 3 aylık premium, 3 aylık indirim, 3 aylık katlayıcı ve 1 aylık uridium avantaj alım fiyatına oranla %30 kar demektir.

İyi forumlar.

3. bu pakette üstad şöyle demek istemiş:
    3 ay boyunca tüm yaz tatilinde kapı yapın

4. ONURBEY

ONURBEY User

Göçebe Modum Teşekkür ederim, verdiğiniz cevap için.

Sabrımı 3 ay daha öteledim, normalde oyunu bırakmayı düşünüyordum, Bu kadar sorun varken.

Server ların birleşmesini bekliyorum. O zamanda bir düzelme olmazsa artık oyun benim için bitmiş olacak.

Benim sorun olarak gördüğüm;

1. sırada küfür var,

2. sırada 3 şirkettende klana üye alımının çok sıkıntı olduğunu ve zaten küfürlerin büyük bir kısmının bu yüzden olduğunu düşünmekteyim,

Ve önemlisi illegal oyunculara artık DUR denilmesi,

Bu pakette üstadın okul çocuğu olmadığı yaşının (54) buna uygun olmadığı ve 3 ay yaz tatili gibi bir belirtmenin anlamsız olacağı anlatılmakta, ve 2008 yılından beri yaptığım kapı sayısı o kadar az ki, hele şu son zamanlarda oyunu iyice boşladım.

Bu yüzden DARKORBİT bana neden oyunu bıraktın diye anket göndermiş.

Tüm tahminlerin tutmadı maalesef.

Saygılarımla,

5. genel olarak oyunun yaş seviyesi düşük, 5 parmağın 5 i bir değil ki oyunu bıraktıranlar haksız ceza uygulayanlar utansın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.