3 beta parça kaç gg de çıkar tahmini...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !BeTeR! tarafından 2 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. !BeTeR!

!BeTeR! User

3 beta parçası kaldı kapı bitmesi için 50-60 derseniz uriyle bascam 500 falan derseniz palaya gidecem şans işi ama tahmini sonuç istiyorum sizce kaç gg de açılır

2. !BeTeR!

!BeTeR! User

hadi ya yani pala .....

3. Kardeş şunu diyeyim:

Alpha beta ve gamma üçlüsü çok sinir bir üçlü.

ben tek parça için 2 gün süründüğümü ve 1000-1500 civarı gg harcadığımı bilirim.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konunuz ilgili Kısıma taşınmıştır

İyi Forumlar

5. beta kapısına bastığında alpha ve gamma parçaları da çıktığı için tahmin yapmak zorlaşıyor. bence urıyi boşa harcamayıp pala toplamak en iyisi. ayrıca betayı açacaksan alpha ve gamma kapısı açıksa hemen yerleştirme beta parçası çıkma ihtimali artsın.

6. WolfWar

WolfWar User

100-150 diye düşünüyorum. Tecrübe konuşuyor çünkü :D

7. dün 120k uridium bastık 1 tane beta parçası kalmıştı o da çıkmadı.
    Alfa ve Gamma açıldı ama beta açılmadı canı çıkasıca.
    Bu da demek oluyor ki şans işidir. Ama teker teker basıp çıkacağını hissettiğin zaman çarpanı bas.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Tamamen şansınıza kalmıştır.Alpha Beta ve Gama kapılarında parçalar sonlara yaklaştıkça çok çıkmaktadır.

Kendim şu anda yaşıyorum,Alpha kapısının tamamlanmasına 8 parça vardı.

Beta ve gama kapısının yarı parçaları çıkmıştı,şu anda Beta ve Gama kapısı tamamlandığı halde Alpha kapısnının tamamlanmasına 1 parça kaldı.Çıkmadımı çıkmıyor işte.

Bu yüzden tahmini bir rakam vermek gerçekten çok zor.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.