3 D DİROİT DÜZENLERİ KALDIRILMALI

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KRALD, Sep 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

3 D droit düzenleri kalksınmı.

1. Evet

8 vote(s)
    26.7%
  2. Hayır

22 vote(s)
    73.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KRALD

KRALD User

3 D Droit düzenleri oyunun eski tadını bırakmadı bence kaldırılmalı oyun artık zevksız bır hal almaya basladı

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Her oyun gün geçtikçe yenilenmek zorunda.3D diroit düzenleride bunun bir parçası.Zaten yaptığımız anketler yoluyla genel olarak beğenildi.Bu yüzden oyum olumsuz.

Keyifli forumlar.

3. o kadar alan oldu para verdiler artık çok geç ?

4. Sacmaladilar.Adeta oyunun icine ..Niye diyeceksiniz eskiden %3 lazer hasari icin kiskac,%10 kalkan icin Kalp alirdik suan ne mi oldu %120 kalkanimiz artti %20 lazer hasari geldi
    SACMALIK
    2 aydir jackpot duzenlenmiyo Niye mi? Cunku o sacma duzenlerden oyunu birakti herkes

5. Ben de başta hiç ısınamamıştım hatta çoğunu çöp olarak nitelendirmiştim fakat + ve - leri abartılmış derecede olduğu için çok ta yadırganacak durumda olmadıklarını düşünüyorum. Halka'ya gelen düzenlemeden memnunum. Bence kalmaları gerekiyor.

6. Zorunluluk olmasa almazdım yoksa malup olcaktım uriler geri verilcekse seve seve kaldırılsın +1

yılmaz749749 likes this.
  7. DraydiBoy

DraydiBoy User

modum her şeyi özetlemiş daha ne olsun konuyu kilitlet bence :)

SpookS likes this.
  8. Aliens

Aliens User

Ben KESİNLİKLE desteklemiyorum! Ben hepsini aldım. Çok avantaj veriyor diyorsunuzda rica etsem biri dez avantajlarınada bakabilir mi? O uçuş düzenleri oyuna çok taktiksel ilerlemeler kattı. Ve bence çokta güzel oldu. Oyum olumsuz!

9. Çark ile aegisim ile cerrahlardan kaçıyorum yada yakalıyorum :)

10. aries123

aries123 User

Bu gune kadar onlara verilen uriler ne olucak konuyu acan arkadasımız hic dusundumu acaba bunu? Gunlerce uri kasanlar oldu para verip uri cekenler oldu o adamlara ne olucak
    Ben kasmaya ugrasmayıp uri cektim param ne olucak benım? Konu afedersiniz ama biraz sacma olmus.

11. Ben de pek sevmemiştim ama şimdi tasarımlar çıkalı uzun zaman oldu, birsürü kişi aldı ve oyunun bir parçası haline geldiler. Burda anket %100 olumlu oy alsa bile kaldırılacağını sanmam :)

12. Angel•3

Angel•3 User

Artık çok geç.Ezel mod haklı.

Hem o kadar alan oldu.Telafi ödülü verilse bile bir şey değişmez çünkü para ile uridium çekip alanlar var.

Sırf düzen için para harcamak ve sonrasında düzenin kaldırılması..?

Thread Status:
Not open for further replies.