3 Destansı görev (YENİ!)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELİTAY_441 tarafından 16 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu görevlerin ismi yok mu,görevlerin nerede oldugunu bulamadım

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şuanda ikinci görev aktif değil . 20 şubatta aktif olacak diye biliyorum.

Keyifli forumlar

3. ömrü hayatımda bukadar destansı görevler görmedim eminimki önümüzdeki 1000 yıl bu görevler konuşulacaktır..hayranınım do sizi seviyorum iyiki varsınız..

4. İlk açılan görev normal görevler kısmında en üstte. İsmi "Scaramouche ile tanışın". Diğer 2 görev 20 ve 27 şubatta ayrı ayrı gelecek.

5. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ben kaçırdım bu görevin ödülü neydi ?

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Görevi şu an alabilirsiniz.Kaçmış olan bir şey yok.

Keyifli Forumlar.

7. titans___

titans___ User

ben bu görevi 8 defa falan aldım biri geliyor lordkıa mı kesiyor ben patlatmış gibi oluyor pskoleji nanay sonra çok zevkli deyip dünya para yatırasım geliyor psikoleji mahvetmek den hoşlanan nasıl bir zekalı adam yapıyor bu görevleri para veresim öyle deliler gibi gelsin diye delirten görevler vermenizden dolayı ayrıca bu görevi bulan arkadaşı görmek isterdim ama daha sonra kimse göremez o adamı o sıkıntı var ben olacakları söylüyorum

8. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

evet görevi buldum ama tuhaf bir görev titans___' ın dediği gibi psikolojiyi bozar :D

9. lordak imhası saçma olmuş phonix ile 5 haritasında 4 seferdir sil baştan yapıyorum.canını azalttığım lordakıa yı yoldan geçen veya pet atan kesiyor benim görev geri sil baştan

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu konuda yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor.

Yetkililerimiz konuyu gerekli yerlere ilettiler.

Geç saatlerde yaparsanız,başarılı olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

11. titans___

titans___ User

ya forum yetkilisi sade iletiyor bize burda psikolog rehabilite etcek şekilde bunlar hep böle zaten çok anlattık kızdık klavye parçaladım diye yalandan konuşsanız ben lordakıayı yaptım 8 falan oldu heralde daha bitmedi şimdi kazayla pet koruma açıp lordakıa kesmiyim diye petdeki lazerleri çıkartmayı akl ettim o kadar lf4ü çıkarmak mantığa akl uymasada

12. Merhaba ,

Şu aşamada bizlerin yapabileceği bir şey yok. Duyduğum kadarı ile bir çok kişi gemi lazer slotlarının içine tek lazer koyarak yapmış durumda.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.