Destek 3 gün oldu "pusat" tasarımı gelmedi..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *__yokedici__* tarafından 2 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle kolay gelsin..

30.03.2015 tarihinde pusat tasarımı satın almama rağmen şükür henüz hangarıma gelemedi. supporta yazın demeyin kaç kez yazmama rağmen onlar bile çözüm bulamadılar.. nerde çare arıyacağımı bilemedim en son burası aklıma geldi , admin yönetici v.s. dikkatini çekerde parasını ödediğim fakat bi türlü alamadığım pusat belki gelir...

imdaatttt diyorum..

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hangardaki gemi havuzu kısmına mı bakıyorsun yoksa vengeance gemisinin tasarımlarına mı?

3. ®Kaan

®Kaan User

Vengeance tasarımlarına bakacaksın;
    Bir vengeance gemisine sahipsen eğer
    Hangar>Ekipman bölümünden PUSAT tasarımını seçebilirsin
    PUSAT tasarımla etkinleşen bir gemi*.

4. vega gemisi yok.. önce hangar satın aldım ..sonra pusat satın aldım..gelen giden yok..işin ilginç tarafı üstteki hangar 2 adet alttaki hangar 3 adet..

*** şunun gibi bir şey..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2015
  5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hangarlarından birine vengeance koy sonra vengeancenin tasarım kısmında pusatı görürsün.

Maqa67 bunu beğendi.
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuncu arkadaşların Forum üzerinden link vermesi yasaktır.Mesajlarınıza resim eklemek için buradan yardım alabilirsiniz.

Ayrıca hangarda şu şekil yerleştirin diye bir bölüm vardır.Onu uygulamalısınız.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  7. uyarınız için teşkkür ederim ama öle bir şey olsa inanın yapardım 3 günden beri uğraşıyorum.. bide hangara vega alalım bakalım bu işin sonu nerelere gidecek :(

8. Maqa67

Maqa67 User

Kardeşim Vega Olmazken tasarımı Koyamazsın. :eek:

9. benmi yanlışım yoksa pakette zaten vega varmı _?

Kampanya Tarihi
    27 Mart 00:01
    30 Mart 23:59
    Paket İçeriği

Ø PUSAT
    Ø Vengeance Ship
    Ø 3000 Adet RSB-75
    Ø 250 Adet UBR-100
    Ø 100 Adet IRC Rocket
    Ø 12 Adet G3N7900

10. Maqa67

Maqa67 User

Kardeşim Neden Kızıyorsun Sadece Hangarda Vega Olduktan Sonra tasarımı KOya bilirsin...

11. kardeş kızma falan yok..nerden çıkardın.. benim bilmediğim birşeyi belki sen biliyorsundur.. bana göre pakette vega var.. ondan diyorum

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aldığınız pakette vega var.

Keyifli Forumlar.

13. Maqa67

Maqa67 User

Sadece Yardım Etmek istedim Bu kadar.

14. modum yokmu bir şekilde yardım edecek.. support yardımcı olamıyor..kimse yardımcı olmuyor. olan bizim paraya oluyor..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2015
  15. Support yönetimi fm lerden daha yetkili onlar yardım edemediyse kimse edemez Bide pusat vegance tasarımıdır Eğer gemi geleceğini sanıyorsan öle bir durum yok Vegance geminin tasarımlarına bak pusat ordadır

16. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Pusat Tasarımı , İlk Çıktığında Cephaneler ile birlikte , Vengeance gemisi de veriliyordu.

Bu etkinlik kısa süreli idi , Sonradan sadece Pusat satışa çıktı.

İlk gelen bilgilerin Pusatın Bir Gemi olarak , Tasarımla birlikte geldiği idi.

Ama sonradan bunu Tasarım olarak değiştirmiş olabilirler.

Dilerseniz bir Vengeance Gemisi satın alıp , Tasarımı görüp , görmediğinizi bir kontrol edin.

Keyifli Forumlar

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bakın biz size yardımcı oluyoruz.Orada bir gemi satın al diyor.satın alıp venganceyi yerleştir diyeceksiniz,vengance geminize girincede tasarım kısmında pusatı göreceksiniz.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ ve Maqa67 bunu beğendi.

18. ilginize teşekkürler modum ama ben zaten o belli süre içinde tasarımı satın aldım..

19. Maqa67

Maqa67 User

İşte Bende Bunu Sölemek İstiyordum

20. Bende pusat aldım O gemi vegance tasarımıdır Eğer pusat kullanmak istiyorsan ilk önce vegance ye sahp olman gerek sonra vegancenin ekipmanında tasaımlara bak orda pusat var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.