Destek 3 gün oldu "pusat" tasarımı gelmedi..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *__yokedici__* tarafından 2 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Peki Satın aldıktan sonra Vengeance Gemisi , Gemi Havuzunuza eklenmedi mi ?

Gemi Pusat olarak gelmeyecekti zaten. Vengeance gemisi olarak eklenecekti.

Siz Vengeance gemisini hangara yerleştirip , Pusat tasarımını seçmeniz gerekiyordu.

Ayrıca , Pusat satın aldıktan sonra , Yanında gelen ödüller hesabınıza eklendi mi ?

Eğer eklendi ise , Lütfen Bir Vengeance Gemisi alıp , Tasarımın olup olmadığını kontrol edin.

Eğer yok ise ;

Bana Attığınız Bu Resim ile , Hangarda Tasarım bölümünde gözükmeyen Pusatın resmini alıp , İkisini birlikte Support ' a gönderin.

Açık bir şekilde ödeme yaptığınızı ancak Ödeme yaptığınız geminin Hesabınıza eklenmediğini bildirin.

Ödeme sorunları konusunda bizler size yardımcı olamıyoruz. Buna yetkimiz bulunmuyor.

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  2. teşekkür ederim modum.. 49 tl ver paket satın olmadı bide 30.000 uriye gemi al iş çözülür diyorsunuz..

modum inanın herşeyi yaptım ardı arkasına yazışıyoruz.. ama çözüm yok.. neyse ben daha fazla forumu meşgul etmiyeyim..sizlere iyi oyunlar.. hoş sohbetler..kusura bakmayınız arkadaşlar.. modlarım.. vaktinizi aldım..

3. Vegance tasarımı arkadaşım vegancen yoksa ihaleden al Sonra hangar binana yerleştir ve tasarımlarına gir bak Pusat orda

4. Maqa67

Maqa67 User

Kardeş açık Artırmadan Kredi ile Satın Alabilirsin 2.000.000 Kredi :)

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

LÜTFEN , Söylediklerimi yapıp kontrol eder misiniz ?

Hangar ' da Vengeance Gemisi alıp , Lütfen Tasarım sekmesinin bir ekran görüntüsünü buraya ekleyiniz.

Eğer geminiz hesabınıza eklendi ise , bizleri yalandan yere meşgul etmeyiniz.

Bizim işimiz yardımcı olmak ve olmaya çalışıyoruz.

Ancak siz her şeyi denedim deyip , kestirip atıyorsunuz

Eğer başka sorununuz yok ise , Sorunun çözüme kavuştuğuna inanıyorsanız , Konunun kilitlenmesini talep ediniz.

Keyifli Forumlar

6. modum. yaşın kaç onu bilmiyorum ama benim 42 ben bu oyunda para kazanmıyorum ben bu oyuna para kazandırıyorum.. "
    bizleri yalandan yere meşgul etmeyiniz." senin supportta ki arkadaşların bana tamami ile yardımcı olabilseydi.. inan burda bu konuyu açmaz sizide fazla mesaiye sokmazdım.. okadar sene oynarım..sadece bu akşam haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda konu başlığı açtım. ama yaklaşımınızı vede verdiğiniz cevabın öfkelenmeye doğru gittiğini görünce foruma girmeme sebebim için kendimi kutladım.

bana istediğiniz cezayı verebilir.. istediğiniz yaptırımı uygulayabilirsiniz.. ama yetkili olupta bilgisiz olan için beni ne yargılayabilir nede sorgulayabilirsiniz..

iyi oyunlar..

Maqa67 bunu beğendi.
  7. Maqa67

Maqa67 User

ooo Özür Dilerim Dede :(

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sizlerde bizleri anlamıyorsunuz.

Benim görevim burada yardımcı olmak.

Ben size burada yapabileceklerinizi , yapmanız gerekenleri bildiriyorum

Kafa patlatıp , neler yapabileceğinizi düşünüp yazıyorum , yardımcı olmaya çalışıyorum , yazıyorum , emek veriyorum , Siz her şeyi denedim deyip , Kestirip atıyorsunuz.

Sizlere söylediklerimi yaparsınız , bir sonuç alamazsanız buraya resimleri eklersiniz.

Bende sizleri ilgili kısımlara yönlendirim.

Eğer Support bu konuda bir şey yapamazsa , Bende durumu , Rapora ekleyip Merkeze bildiririm.

Çünkü Kimsenin Parası , Hakkını yerde bırakmayız.

Sizler bana yardımcı olsanız bu şekilde parlamazdım , Sizlere ceza vermem söz konusu değil.

Ceza sadece Forum Kurallarına uygun olmayan durumlarda verilir ki , Sizin Kuralları çiğnediğiniz bir durum yok.

Sizlere yardımcı olmamı istiyorsanız , Sizlerde bana yardımcı olun.

Keyifli Forumlar

9. Abi sana kaç kere cevap verdiler ama sen anlamak istemiyor gibisin

Kendi gemimden çektim Pusat gemi değildir Vegance tasarımıdır eğer vegancen varsa abi tasarımlarındadır eğerki yoksa ihaleden veya uridium ile vegance satın alıp hangar binanıza yerleştirirseniz pusat tasarımını kullanabileceksiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2015
    Maqa67, İstiklal ve Rehber bunu beğendi.

10. furkan kardeşim.. yorumların için teşekkürler..ilgin içinde.. seninle anlaşamadığımız nokta şu .. ben pusat tasarım paketi satın aldım.. pusat tasarım satın almadım.. benim aldığım pakette vega dahil herşey var o yüzden vega alıpta pusat tasarımı aramama gerek yok. ok.

11. Maqa67

Maqa67 User

Furkan Abi Hakli

Dede Vegani Yerleşdircen tasarımı koycan OYnuycan ....

12. tamam hadi senin dediğin gibi yapalım.. vega aldık.. tasarımda geldi.. ee sorun ne

Ø 3000 Adet RSB-75
    Ø 250 Adet UBR-100
    Ø 100 Adet IRC Rocket
    Ø 12 Adet G3N7900

bunları kim vercek ?

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bizde size bunu anlatamıyoruz işte.

Size gelen Pakette , Pusat Pusat olarak gelmeyecek.

Vengeance gemisi olarak gelecek , Siz onu hangara yerleştirip , Pusat tasarımını seçmeniz gerekiyor.

Yerleşik bir Vengeance geminiz var ise , Tasarım seçme bölümünü kontrol edermisiniz ?

Bakın size yukarıda da sordum , Bu Paketten gelen içerik hesabınıza aktarıldı mı diye ?

Siz Paketi satın aldınız da hiç bir şey hesabınıza eklenmedi mi ? Vega ' da dahil ?

FETHETMEYE GELİYOR!

Mailde ki resminize bakarsak , Etkinliğin son gününde almışsınız.

Ondan dolayı bir sorunda olmuş olabilir.

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ ve Maqa67 bunu beğendi.
  14. Maqa67

Maqa67 User

Dedecim Kurbanin Olayim Boş bir hangara vegani yerleştir

15. Kampanya Tarihi
    27 Mart 00:01
    30 Mart 23:59

Paket İçeriği
    Ø PUSAT
    Ø Vengeance Ship
    Ø 3000 Adet RSB-75
    Ø 250 Adet UBR-100
    Ø 100 Adet IRC Rocket
    Ø 12 Adet G3N7900

Kampanya tarihi içerisinde aldıysan abi bu paket içeriği kısmındaki şeylerin gelmesi gerekti Eğer gelmediyse support ta açık ve net bir şekilde gelmeyen şeyleri yazarsanız yardım ederler diye umuyorum Ben pusat tasarımını AmonRA. admini keserek kazandım Hediye olarak sadece pusat tasarımını verdiler Diğer ödüllerden bende alamadım ama siz parayla satın aldığınızdan bu ödüllerin kampanya tarihi içerisinde almanız halinde sahip olmalıydınız

Bazı kampanyalarda bu tarz şeyler eksik yada hiç verilmiyor Örnek olarak daha geçen 31 mart tarihinde yapılan 1 tl kampanyasında bazı şeyler verilmedi Sizde supportta uygun ve anlaşılır bir biçimde anlatırsanız yardım alacağınıza eminim

Maqa67 bunu beğendi.

16. teşekkürler modum..sizi fazla yordum..bu akşam.. ama bu foruma girmeyen biri olarak sakın kişisel algılamayın ben sadece çözüm arıyorum..

kendi adıma 30.03.2015 te eniyi teklifler bölümünden pusat tasarım paketi satın aldım..3 günden beri çözüm arıyarak geçirdiğim bu zaman sonrası baktım olmuyor. foruma yazma gereği duydum çünki benim bilmediğim bir konuyu mutlaka biri biliyordur diye düşündüm. iyi de yapmışım..çünki sorun farklı yöne gitti.. dediğiniz gibi vega alıp hangara koydum.. haklı olduğunuz gibi tasarım geldi..tşklr.ama satın aldığım paket yerine sadece tasarım geldi

diğer hiç bir şey yok..

asıl soru şu 30.03.2015 tarihinde ben tasarımmı satın aldım.. tasarım paketimi..

17. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Paketi satın aldığınızda Vengeance Gemisi , Gemi havuzunuza eklenmedi mi acaba ? Emin misiniz ?

Paketin içeriğinin gelip gelmediğini öğrenmek için , Lütfen , Seyir defterinizi kontrol edin , Orada Pusat Tasarımı alındı ( Eklendi ) , türünde yazıların yanında , bu ekipmanların yazıları ve Vengeance gemisi var mı bir kontrol edin.

Eğer seyir defterinizde görünüyorsa , Hesabınıza eklenmiştir. Sadece siz fark etmemişsinizdir.

Fakat seyir defterinizde görünmüyorsa , O Kısımın bir ekran görüntüsünü buraya ekleyin lütfen

Keyifli Forumlar

18. Vegance tasarımı değiştirirken dikkat abi sonra tekrar pusat a geçince gelen slotlara tekrar lazeri, kalkanı, hız motorunu koyman gerekiyor

Maqa67 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.