3 hangar ageis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 9 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemi ageis
    lf3 full
    bo2 full
    hız full
    3 hangar goli ageis leonov tasarımlar spectrum venom
    5 iris
    1 havoç
    zeta basıyorum gg
    apis 14 parca zeus 2 parca
    yapılan kapı alfa beta zeta
    tr5 mmo pala bizde
    pet var 7 lvl oto yagma 2 oto toplaycı 2 hamade satıcı 2
    15 arge
    skylap orta derece

okul nedeniyle giremiyorum
    telden dark nasıl girerim ekipman gore bir yol ?

kac satir bekliyorum 1 yorum yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Eylül 2014
  2. İnsanlar size bir cevap vermek zorunda değil , O Yüzden sakin olun

Adobe , Mobil Sistemlerden ( Telefonlardan ) Flash Player desteğini çekti , Bu Nedenle Telefonlardan Dark Orbit bir nevi oynanamaz.

Ancak Android ve İOS Tabanlı sistemlerde Flash Player desteği sunan Photon Browser var.Bununla Dark orbit oynanabilir.

Lakin bu browser ' dan oyun oynamanın büyük sıkıntıları var.Hiç kullanmadığımdan bunları bilmiyorum , İnternette araştırırsanız bulursunuz.

Fakat ;

Dikkat edilmesi gereken konu , Dark orbit gibi bir oyunun , Duyduğu sistem ihtiyacıdır.

Böylesine yüksek grafiğe sahip bir oyunu oynayabilmek için , En az 1 GB RAM mitarına ve güçlü bir işlemciye ( En az 1.2 GHZ ) sahip donanım olması gerekiyor.

Böylesine donanıma sahip akıllı bir telefon da 1.000 Liranın altında değildir ve Akıllı Telefonlar Bilgisayarlar gibi soğutma sistemine sahip olmadığından ateş gibi ısınır ve Bu telefonunuzun ömrünü inanılmaz şekilde kısar.

Bu yüzden TELEFONDAN OYNAMAYI DÜŞÜNÜYOSANIZ , ELİNİZDE Kİ TELEFONU BİR NEVİ OYUN İÇİN FEDA EDERSİNİZ.

Buradan Dark Orbit ' i mobil sistemde oynamak için Tek ve Akıllı seçenek tabletler veya EN İYİSİ Lattoplar olur

Nefes bunu beğendi.
  3. bende 341mb ram var telefonda oyanayabiliyorum 1 saat boyunca ekran küçük ama peti palaya bırakmıştım 450 pala topladı sonra kestiler :D puffin her zaman iyidir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.