3 Kişi Sıfırdan Başlamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yenioyuncu tarafından 30 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yenioyuncu

yenioyuncu User

Öncelikle herkese günaydın. Cumartesi akşamı 3 kişi TR5 Venüs şirketinde oyuna başladık. Şu an seviyelerimiz 8-11 arası değişiyor. Ben oyunu eskiden biraz oynadım. Ama arkadaşlarım sıfırdan başlıyor diyebiliriz. Birkaç tane sorumuz var:
    1) İlk olarak klan sorunu var. İki ihtimal var. Biri kendi klanımızı kurup orada biriken parayla sırayla birbirimize yardım etmek. Diğeri ise hâli hazırda var olan bir klana girip para yardımı almak.
    2) Kazandığımız uridium ile ilk ne yapmalı? Ben ilk kutu açıp pet yaptım. Ama şimdi kazandıklarımla ne yapmam konusunda kararsızım. İndirimde kapıya harcayabilir, LF4 gününde kutu açabilir veya uçuş düzeni alabilirim.
    3) Bir miktar kredi kasıp full iris ve bo2 olmamız, aegis gemisi alıp grup kasılmazı yapmamız lazım. TR5’teki cubikon gruplarına katılmayı düşünüyoruz. Fakat yeniyiz ve bizi alırlar mı? Almazsalar 3 kişi en iyi nerede kasılabiliriz?
    Cevaplarınız için teşekkür ederim.

2. Bence sürekli cubi giderek ks atın, kazandığınız uri ve credi ile ekipmanınızı fulleyin. Görevlerinizi yapmayıda unutmazsanız iyi olur.

3. 2) Kazandığınız uridiuma diroit uçuş düzeni almanızı öneriyorum.

3) 3'ünüz birlikte çok rahat cubikon yapabilirsiniz. Geceleri belki giren olmaz, rahataça kesebilirsiniz.
    Diğer bir seçenek ise seri bir şekilde low kapısı yapmak. Seri şekilde uridium yapabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.