3 lf3 3 lf2 boss sibelon kesebilirmi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedumut tarafından 18 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darion26

Darion26 User

Bunu burda 3 lf-3 lemi söylüyorsun afedersin ama sen bu oyunda böyle millete kafa tutarsan kalamazsın. Bu arada gemim:
    1 lf-4 25 lf-3 .
    3 iris 5 flax.
    18 b02 26 elit hız.
    Diminisher ve lightning (Ben tasarımsız gezmem)
    Skylabım sv. 17
    56k x3, 175k x2, sab 50k roketatarları söylemiyim.
    seviyemde 16
    Yeri geldiğinde ema veya instaya acımam.

Her seferinde 1k x3 e 1m para basıcaksan işin var baştan diyim.

xxC3LL4Txx bunu beğendi.
  2. x3 56 k diyon x2 175 k nasıl oluyo o iş

3. Darion26

Darion26 User

Nerden geldiğini bilmiyorsan demekki sen oyunu bilmiyorsun.

xxC3LL4Txx bunu beğendi.
  4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Guldurme :) gg basarak biriktiriyor bu kadar basit

Bide sana bilmion demektir diyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ekim 2015
    Darion26 bunu beğendi.
  5. gg basmak kolay deil 15 pala 1 extra

6. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Uri cekip basmis olabilirmi acaba :) yada almistir sinegi toplar pala toplamak zor degilki arkadasim goli lf3 sayisi filan 13-14 civari 2 irisi var bo2 sayisida 12-13 dun paladaydi saatte 1000mi ne topladi buna birde pette yardim ediyor tabi

7. e pet olmasa 500 veya 750 uri çekip yatırmak yanlış olur uriler argeye

8. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Argeler her zaman arka planda kalacak dusun mesela ekipmanin olmadan kalin sikmakmi ekipmanin olduktan sonra kalin sikmakmi ekipmanin oldugu surece kalin sikmaya bile gerwk yok

9. Kardeşim sen bizle dalga mı geçiyorsun? Ne bu tavrın, hâl ve hareketlerine dikkat etmeni öneririm, burada kimse senin konuna cevap yazmak zorunda değil kimse de senin saçma sapan cevaplarına katlanmak zorunda değil, yorumlarımızı beğenmiyorsan gidersin başka kapıya kardeşim, biz bu oyuna yıllarımızı verdik, öyle 3-5 haftalık oyun bilgisiyle buralarda insanlara öneri vermiyoruz, bir bildiğimiz ve tecrübemiz var ki sana yardım ediyoruz, bu da senin konuna son yorumum kardeşim!

Darion26, sametonur1905 ve xxC3LL4Txx bunu beğendi.
  10. ff tamam ben hem 3-5 haftadır oynamıyom olabilir sende bir güzel oyuncuysan fulsen 6 yıldır oynuyondur kesin özür dilerim herkesten

11. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Böle milleti küçümsemenin kırmanın anlami yok bu hareketini begendim :) insanlari kirmadan kucumsemeden nazikce iletisim icinde olursan sende karsiligini alirsin eger konu hakkinda aklina bisi yattiysa konunun kilitlenmesini isteyebilirsin

bugrahansezgin bunu beğendi.
  12. evet saol konuya aklım yattı anladım ki 3lf3 3f 2 asla kesemez ya yardım alırım yada full lf3 golile keserimm modum konu kilitlenebilir

bugrahansezgin bunu beğendi.
  13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Ayn ya bi grupla kes yada sibo yerine devo mordon boss mordon kes

14. aynen modum konu kilitlenebilir

15. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.