Bug / Oyun hatasi 3. OLDU BU BIKTIM AMA GERÇEKTEN!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RΛ¢ØN™»C★« tarafından 9 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkililer;

3. defa başıma geliyor bu olay gerçekten bıktım artık oyun birden kitleniyor. İnternet var bağlantıda en ufak bir problem yok konfigürasyon değişebiliyorum. Chatde yazabiliyorum lakin ne bir portaldan atlayabiliyorum nede hareket ettirebiliyorum gemiyi..

Restart gelene kadar da düzelmiyor ve restart gelene kadar boosterların süreleri bitiyor!

Bunun telefisini bana DO mu sunucak???

Bu çektiğim 2. video...

1. Video burada

2. mr.bomba01

mr.bomba01 User

tarayıcı verilerini sil

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki, bu konuya bizler forum üzerinden bir işlem yapamıyoruz. Destek birimi ile iletişime geçmelisiniz. Bu süre zarfında geçici çözüm olarak ilgili konumuzu inceleyebilirsiniz.
    İyi forumlar.

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

O sıkıntıdan kurtulmanın tek sebebi patlaman. Patlamadan düzelmiyor benim başıma da çok gelmişti.

5. 2 kez başıma geldi oyunu komple kapatmama rağmen hesap açık kalıyor çıkış atıp 1 saat sorna girdiğimde düzeliyor

6. yok düzelmiyor bana kapıda o olayı yaşıyorum gemiye inme indi kımıldamıyor :(:mad::confused:o_O kafama esti kapı döneyim dedim o kadar vip+ indirim çektim rahat rahat yaparım diye güçlendiricilerimde vardı keşke yapmasaydım boşuna zamanımı harcamış oldum + paramı ve güçlendiricilerimi :d

Son düzenlenen: 17 Haziran 2018
  7. lllecelll

lllecelll User

bende'de bazen oluyor.

8. en iyi yöntem garantili kendini başka bir gemiye patlattırcan oporta gelecek sen ona bir roket gerisini o halleder

9. manyak.04

manyak.04 User

tek care bilgisayari kapat ve yeniden giris yap. kendini patlatmanada gerek yok

10. kapıda 6 ya kadar bekledim restart gelip gemi düzelmesi için teşekürler DO güzel :d

11. Aynı problem an itibareyile yine oldu tam çifte güçlendiricileri aldım buyrun aynı problem yine oldu şuan gemi boş boş oyunda güçlendirici süreleride boş yere bitiyor teşekkürler darkorbit!

12. ingiliz yada alman supportu yazmak lazım tr ilgilenmiyor :d

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.