3. parti program kullanan oyuncu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Su!qAsTc! tarafından 13 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Su!qAsTc!

Su!qAsTc! User

Şuanda gordum bl harıtasında adam ınvoka bota atmış gercekten anlasılıyor kı bu adam bu kadar ust rutbede bır gemıyı bota atabılıyorsa ban falan yok Supporta ıet dıyeceksınız... o kadar cok adam ılettım ss ı ve profıllerı ıle bırlıkte saatı ıle bıde adamlar sunu yazıyor N/A
    Ben adamın profılını buraya atıyorum arkadaslar ınanmayan yada ıftıra attıgımı dusunen varsa gelır bakar
    N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Eylül 2020
  2. WiccKyTr

WiccKyTr User

6 gemi aynı hareketi yapar mı yapmaz değil mi :) tüm serverlarda durum aynı malesef invokenin başında halay çekiyorlar impuls güncellemesi geldi harita berbat bir hal aldı herkes farklı yollarla rinusk kasıyor bl haritasında sadece büyük boss için mücadele edenler kullanmıyor şimdilik böyle görünüyor cubikonda işler daha berbat durumda paladiumu söylemiyorum zaten aynı paladium için hareket eden 20 gemi şaka gibi.

Su!qAsTc! bunu beğendi.
  3. Su!qAsTc!

Su!qAsTc! User

ben cubıkonun etrafında donenlerı tavaf eden bızım hacılara benzetıyorum

WiccKyTr bunu beğendi.
  4. smoonrise

smoonrise User

Senin çektiğin video gibi ne videolar ne kanıtlar sunuldu ama kabul olmuyor maalesef , tarama sistemi var diyip ona göre ban veriliyor diyor fakat yıllar sonra ban verdiler botlar için ne kadar iyi tarama yaptığı ne kadar gemiyi tesbit ettiğini anladık birde buna 1 aşama adını verdiler kısıtlı bir tarama ile yakalanların banlanması neyi değiştirir 2012-13 deki arge silme 15 gün 1 ay hesap kapamalı banlama gibi olur sandık ama para adaletten üstün geldi 1 hafta kapama Şp silme ile kaldı oda az sayıda hesab için . Bot kastığı milyon uriler kaldı hesapta açılınca % Şp çekip geri kazansın diye , gg ler , ema - insta - rsb v.s ler kaldı , Tp ler kaldı , argeler kaldı silinmedi merkezin bu konudaki tavrı açık küresel kriz var para verin bana para .

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle forumda link paylaşımı yasaklanmıştır. Ayrıca Support ile aranızda geçen görüşmeler, genel olarak herhangi bir mecrada paylaşımı yasaklanmıştır. Lütfen bu gibi durumlara dikkat ediniz gerekli düzenleme işlemlerini uyguladım.

Konu içerisinde verdiğiniz linkler ile ilgili maalesef ki bizler işlem yapamıyoruz. Support ekibimize de atsanız aynı şekilde cevap vereceklerinden eminim. Çünkü bot banlamaları merkez ekibin elindedir ve gerekli işlemleri onlar yapmaktadır. Ayrıca banlama işleminin birçok konuda söylediğim gibi bu daha ilk dalgasıdır, Devamı gelecektir.

İyi Forumlar.

6. tryhardD

tryhardD User

cidden merak içindeyim ne zaman gelecek devamı ki önceki banlamalardan bot kullananların çoğu biliniyor hep aynı oyuncular bunlar...

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu banlama işlemleri merkez ekip tarafında habersizce bir anda yapılmaktadır. İlgili duyuru bizlere geldiğinde saatler öncesinden banlama işlemleri olmuş oluyor. Bu konu hakkında net bir bilgi almak için Merkez ekip de çalışan olmanız gerekiyor.

İyi Forumlar.