3. parti Program kullanan oyuncular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve agnostiklive tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. şuan pazarda satılır gibi ucuz yoldan satılan tutucu kamufle görücü aynı anda tek gemiye dönen programlar her geçen gün artıyor.

çok merak ediyorum biz çileden çıkana kadar mı bekleyeceksiniz onların gemilerini kapatmak için yoksa daha rekabetçi olsun daha çok oyun oynansın diye bekleyecek misiniz ?

Son günlerde artan tutucu program sayısını görmeyen oyuncular var mı halen bilmiyorum ama tutucu program her gün yaygınlaşıyor, bu programlardan millet para kazanıyor birde.

Sayın form moderatörü son günlerde artan ve çok hızlı artmaya devam eden bu tutucu programları rapor etmenizi önemle rica ediyorum..

2. Agır_TR

Agır_TR User

öbür programlara alıstım zaten bari tutucu olmasın :D

3. valla en azından kamuflaj birleştirme masrafından kurtulduk gemiye bile takmıyorum emada kullanmıyorum 3 saniye ve yavaşlatma roket mayın lazeri kullanıyorum.

4. valla kardeşim oyunda elle oynayan kaldımı onu sor sen önce adamlar otomatik sunucuda oynuyorlar :D o tutucularda gelip onları kesmekle uğraşmıyor gidip elle oynayanları kesiyor :D oyunun içerisi memleketim halina döndü yzık

5. bekçi27

bekçi27 User

valla ben elle oynuyorum bir tane bot kullanmadım nedir bilemem ama bu bir aradır çok çok arttı bot kullanımı vuruş artırıcı programlar tutucu programlar hadi var hesabı yok artık adam kesiyor 15 tane pro lazerim var diyor 300 k vuruyor suprota atım N/A diyor saka gibi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2020
  6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Bu konu merkez ekibe iletilmiş ve sorunlar arasında yer almaktadır. En kısa sürede bu sorunu düzelteceklerini düşünüyorum.

İyi Forumlar.

7. hmztsc

hmztsc User

kardeşim sizde herkese program demeyin adam bilek gücüyle hızlı da tutabiliyor siz yavaşsınız diye adam ne yapsın ban mı yesin.
    bunu tespit edebilmek zaten zor. ban yiyeceğini düşünmüyorum 3.parti kullansa bile birisi.
    keza 3.parti bile kullansa oynamayı bilmiyorsa o 3.parti onu kurtarmaz.
    oynamayı bilen adam programa da kafa tutar da keser de sen merak etme.
    elin yaptığını program yapamaz program yavaş kalır sen kendi elini iyice alıştır bak oyundan nasıl zevk alıyorsun programla yapmıyorlar çat çat adam alışmış özel tuş ayarlıyor 123 ün yakınına mesela ben ayarlardan ayarladım é tuşuyla ema esc tuşuyla kamufle alıyorum 1 sn lik iş bu

haa tutma işine gelirsek adamın sistemi iyi sen 3 5 fps ile oynuyorsun adam 60 fps ile gir youtube a videoları izle kamufle nasıl tutuyorlar bazen ben kendime bile şaşıyorum aha diyorum adam kesin 3.parti program kullanıyor diyecekler diyorum ama görüyorum mini haritadan mouse la da el işaretini görüyorum çat tutuyorum. haa adamlar napıyor bi sağ bi sol yapıyor nereye tıklayacağını belki tahmin ediyor ona göre hareket ediyor kendisini işaretlettirmiyor. oyun bu yani taktik meselesi kimi yerde

bana gel cs go oyna de oynayamam çünkü adamlar aşmış gece gündüz oynuyorlar ne kadar el atsam çat vuruyorlar o zaman bana göre onlar da hile ama değil adamlar alışmış.

Son düzenlenen: 4 Ekim 2020
    ●●EROL_PİLOT●● bunu beğendi.